Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’agost del 2020

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’.

A mesura que la producció torna a avançar a ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, un nou vídeo des del set de Austràlia del pròxim film del MCU de Destin Daniel Cretton, ha arribat online a través de les noticies del canal Australià 7News. El vídeo, que pots veure a continuació, ens dona una idea d’un dels grans sets del film, que sembla una rèplica d’un escenari xinès.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, tindrà com a protagonista principal al actor canadenc Simy Liu (Blood and Water, Taken), qui serà l’heroi titular de Marvel Studios en el primer film d’un superheroi asiàtic. Al repartiment principal també hi trobarem a l’actriu guanyadora d’un globus d’Or Awkwafina (The Farewell), al reconegut actor de Hong Kong Tony Leung, qui interpretarà al Mandarin. Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians, Guardians of the Galaxy Vol.2), ha estat recentment en conversacions per interpretar a un nou personatge del MCU en el film i el boxejador professional de pes pesat Florian Munteanu també hi ha els rumors de que s’havia unit al film com un dolent secundari.

Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2, Spider-Man Into the Spider-Verse 2), ha escrit el guió i Destin Daniel Cretton (Short Term 12), es qui dirigeix el projecte. L’objectiu de Marvel amb aquest film es presentar a un heroi que combina temes asiàtics i asiàtics americans, creats per cineastes asiàtics i asiàtics americans.

‘Shang-Chi’ va aparèixer per primer cop en l’especial de Marvel Edition #15 al desembre de 1973, va néixer de la mà de Steve Englehart i Jim Starlin.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021 a USA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada