Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’agost del 2020

'Little Rock Nine'.

Seth MacFarlane (The Orville) manté la seva llista de projectes per a televisió completa, mentre s’associa amb Chadwick Boseman (Black Panther) per a produir executivament una sèrie limitada centrada en Little Rock Nine, segons The Wrap.

Basat en les memòries de Carlotta Walls LaNier ‘A Mighty Long Way: My Journey to Justice at Little Rock Central High’, l’argument oficial és el següent:

L’any 1957, després de la històrica decisió de la Cort Suprema de Brown contra la Junta de Educació, Carlotta Walls, de 14 anys, es troba entre les primeres estudiants negres en assistir al Central High a Little Rock, Arkansas. Ella entre en una lluita inesperadament violenta contra la integració, que de sobte la converteix a ella i als altres estudiants negres en icones dels drets civils. Per a Carlotta, una adolescent en el centre d’un moment cataclísmic en la història dels Estats Units, graduar-se amb el seu diploma significa arriscar la seva vida. Però Carlotta cerca una manera de mantenir intacte la seva humanitat a l’escola i més enllà, perdent i recuperant la seva identitat en una majoria d’edat fermentada per l’humor, la família, l’amistat i la solidaritat.

Walls LaNier, qui és el membre més jove de Little Rock Nine i la primera dona afroamericana en graduar-se a l’escola secundaria integrada, servirà com a consultora de la mini sèrie, mentre que l’alumne de She’s Gotta Have It, Eisa Davis, està llesta per escriure i produir executivament al costat de MacFarlane i Huggins per Fuzzy Door d’aquest últim, Boseman i Logan Coles per a X-ception Content d’aquest últim, Nick Marell, Cody Greenberg i Joe Micucci.

La sèrie limitada està establerta actualment a Universal Content Productions de NBCUniversal en virtut del recent acord general que Fuzzy Door de MacFarlane va signar amb el estudi. MacFarlane també està desenvolupant actualment una adaptació a mini sèrie de ‘The Winds of War’ per a UCP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada