Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’agost del 2020

'Black Adam'.

Abans de que comences l’esdeveniment de la DC Fandome, Dwayne Johnson va revelar a través de Twitter el primer cop d’ull a la indumentària de Black Adam, que utilitzarà en la seva primera adaptació a la gran pantalla. Després durant la presentació en la DC Fandome, es va revelar el logo del film que va comptar amb l’actor Dwayne Johnson i el seu coprotagonista Noah Centineo i també van anunciar que el film de ‘Black Adam’ establiria la JSA (Justice Society of America) en el DCEU, i que inclourà a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i el Atom Smasher de Centineo.

Johnson també va deixar un missatge per a The Flash, Shazam, Aquaman, Wonder Woman, Batman i Superman, dient: “Les coses mai tornaran a ser les mateixes perquè la jerarquia de poder en el Univers de DC està a punt de canviar”.

També a través de IGN tenim nous concept arts del film i un teaser que podeu veure a continuació:

Creat per Roy Thomas i Jerry Ordway, va aparèixer per primer cop en la JSA Secret Files i Origins #1 l’Agost de 1999, Atom Smasher, el qual el seu alter ego és Albert Rpthstein, és un superheroi amb la capacitat de controlar la seva estructura molecular i manipular la seva mida, la seva força i ha treballat amb diversos equips al llarg dels anys, incloent Justice Society of America, Justice League America i Suicide Squad. Tot i que Black Adam marcarà el seu debut cinematogràfic, Atom Smasher va fer la seva primera aparició live action a ‘The Flash’ de la The CW per Adam Copeland en una versió més malvada del personatge.

‘Black Adam’ estarà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise) amb un guió de Adam Sztykiel (Rampage) basat en el personatge de DC Comics. El film està programat per estrenar-se el 22 de Desembre de 2021.

Dwayne Johnson porta treballant en el film de ‘Black Adam’ des de fa 10 anys. Al principi, el personatge havia de fer el seu debut en el film estrenat el Abril de 2019 a ‘Shazam’, però van decidir guardar el seu esperat debut per a poder donar un espai a cada personatge.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada