Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 d’agost del 2020

'The Texas Chainsaw Massacre'.

El pròxim reboot per part de Legendary Entertainment de ‘The Texas Chainsaw Massacre’, a petit la seva primera ensopegada, al perdre al duo de directors que tenia el projecte Andy i Ryan Tohill, ambdós directors han abandonat el projecte per diferències creatives després d’una setmana de rodatge i han estat substituïts per David Blue García (Tejano), segons Deadline.

Segons les informacions, el duo ha abandonat la producció després de que Legendary va veure les primeres imatges de producció i no li va agradar, escollint ara descartar-ho i començar el film des de zero. Les fonts informen que el nou film serà una seqüela directe del film original de 1974, el mateix que va succeir amb ‘Halloween’ o ‘Terminator: Dark Fate’, i es desenvoluparà en l’actualitat.

El reboot està essent produït per Fede Alvarez, conegut per dirigir ‘Don’t Breathe’ i ‘Evil Dead’ de 2013, al costat de Rodolfo Sayagues a través de la seva companyia Bad Hombre.

La franquícia Texas Chain Saw Massacre, es centra en Leatherface i la seva família dels boscos, que atemoreixen als visitants innocents que travessen les seves terres en l’aïllat camp de Texas. El film original va estar dirigit per Tobe Hooper (Poltergeist) i es va estrenar l’any 1974. La franquícia té un total de vuit films actualment, essent el film més recent la preqüela estrenada l’any 2017 titulada simplement ‘Leatherface’. Amb un repartiment que inclou a Stephen Dorff, Lili Taylor, Finn Jones, Sam Strike, Vanessa Grasse, Sam Coleman o Jessica Madsen, la saga de films ha recaptat un total de $252.780.875 en tot el món.

Legendary ha tingut experiència en la producció i reinvenció de films basats en clàssics de terror abans, com ara Godzilla i King Kong, que ara formen part del mateix Monster-verse. També han treballat en el terror amb alguns films originals com Trick’r Treat i Krampus de Michael Dougherty, a més de Dracula Untold de gran pressupost o Crimson Peak de Guillermo del Toro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada