Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 d’agost del 2020

'Ratched'.

Netflix ha presentat el primer tràiler de la pròxima sèrie preqüela de ‘One Flew Over the Cuckoo Nest’, ‘Ratched’, del sis vegades guanyador d’un Emmy Ryan Murphy protagonitzada per Sarah Paulson (Mrs.America) en el paper principal. A continuació podeu veure’n el tràiler...

              

           

La sèrie és una preqüela de ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’ de 1975, amb Paulson interpretant una versió més jove de la malvada infermera Ratched. La sèrie començarà l’any 1947, i explicarà el seu ascens d’infermera humil a un dels dolents de pantalla més repugnants de tots els temps.

La sèrie ha estat creada pel recent guardonat de l’escola de cinema Evan Romansky, qui ha escrit el guió segons les especificacions. Segons les informacions, li va entregar a Murphy, que va estar durant un any per adquirir els drets i fent que Douglas i l’hereu de Saul Zaentz pugessin a bord. Segons les informacions, es va generar una guerra d’ofertes entre Netflix, Hulu i Apple abans de que Netflix acabes assegurant-se els drets.

Els productors executius al costat de Murphy i Douglas són Aleen Keshishian, Margaret Riley i Jacob Epstein de Lighthouse Management & Media i Romansky, que seran els coproductors executius. Paulson produirà amb Paul Zaentz de la companyia Saul Zaentz. Fox 21 serà l’estudi on es veurà.

El film de 1975 ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, va guanyar l’Oscar al Millor Film i es va basar en la novel·la del mateix nom de Ken Kesey de 1962. La infermera Ratched va ser interpretada en el film per Louise Fletcher, qui va guanyar un Oscar a la Millor Actriu. El film també va guanyar premis per Millor Director Milos Forman, Millor Actor Jack Nicholson i Millor Guió Adaptat per Lawrence Hauben i Bo Goldman.

La sèrie farà el seu debut el pròxim 18 de Setembre a Netflix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada