Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’agost del 2020

'Mimic Series'.

Han passat 23 anys des de la data d’estrena als cinemes del film de ciència ficció i suspens ‘Mimic’, del guanyador d’un Oscar Guillermo del Toro, i ara des de Deadline ens informen de que Miramax Television està en procés de desenvolupar un reboot en forma de sèrie del clàssic de culte de 1997. El director de ‘Resident Evil’, Paul W.S. Anderson ha signat oficialment per a dirigir el primer episodi de la sèrie.

“El món dels insectes ha estat una fascinació per a mi des de fa molt de temps”, va dir Anderson en un comunicat. “Tanta força i organització de tant petites criatures que han existit molt abans que la humanitat i sobreviuran molt després de la nostre desaparició. És un món emocionant en el que estic encantat de saltar, especialment amb socis tant grans com Jim i Miramax”.

Basat en un conte escrit per Donald A. Wollheim, Mimic gira al voltant a insectes genèticament modificats que evolucionen, desenvolupen la capacitat de imitar a les seves preses humanes i la cursa per evitar que s’apoderin d’ells.

“Miramax TV no podria estar més emocionat d’estar en el negoci amb Paul Anderson, Jeremy Bolt i Jim Danger Gray a Mimic”, va dir Marc Helwig, director de televisió mundial de Miramax. “Paul és un dels principals cineastes de la seva generació en el món de la ciència ficció, i estem encantats de dur a la vida una nova i atrevida versió d’aquest títol clàssic en la televisió que farà que la teva pell s’erici, t’espanti i parli en veu alta d’aquest temps estranys en els que ens trobem. No podria pensar en un millor escriptor per donar-li vida en aquest món que Jim Danger Gray, el qual el seu treball he admirat durant molt de temps”.

El film original va ser dirigit per Del Toro a partir d’un guió que va coescriure amb Matthew Robins. Protagonitzada per Mira Sorvino, Josh Brolin, Jeremy Northam i Norman Reedus, es va centrar en una entomòloga anomenada Dra. Susan Tyler, que utilitza la enginyeria genètica per a crear una nova raça d’insectes grans anomenats Judas. Això es va fer per aturar la propagació de la malaltia de Strickler que ja havia mort centenars de nens en la ciutat de Nova York. Tot i que el projecte va ser un èxit, van subestimar la capacitat de l’espècie per evolucionar. Ara es troben amb un problema molt més gran que una malaltia, quan descobreixen que els insectes ja s’havien convertit en una colònia després de tres anys sota la ciutat.

“Mimic explora, en la seva superfície, la idea de que els insectes es facin càrrec”, va dir Jim Danger Gray. “El horror corporal, la ansietat d’un ‘insecte’ que viu dintre nostre, la mort de la veritat, la negació de la ciència i l’esplendor de lo personal estan en el cor del nostre programa, ja que examina com la societat és devorada viva per una invasió que està posant al descobert les seves inseguretat més grans i fracassos”.

La sèrie reboot de Mimic serà escrita i produïda per Jim Danger Gray (Hannibal), qui també en serà el showrunner. Anderson també serà productor executiu juntament amb el seu col·laborador Jeremy Bolt. Si el projecte avança, aquesta serà la primera sèrie de TV important de Anderson i Bolt, i que Miramax TV planifica comprar per a xarxes i servei de streaming.

Originalment, Mimic estava destinat a ser un dels tres segments d’un film antològic de ciència ficció titulat ‘Alien Love Triangle’, fins que Miramax va decidir expandir tant el ‘Mimic’ de Del Toro com l’impostor de Gary Fleder en un llargmetratge. El tercer segment curt (també titulat Alien Love Triangle) va ser dirigit per Danny Boyle i protagonitzat per Kenneth Branagh, i mai es va expandir ni es va estrenar formalment. Es va realitzar dues seqüeles de Mimic directes a vídeo però sense la participació de Del Toro: ‘Mimic 2’ (2001) i ‘Mimic 3: Sentinel’ (2003). Mimic va retirar dels crèdits al seu director en la postproducció a The Weinsteins, però després del èxit de Del Toro amb ‘Pan’s Labyrinth’ (Laberinto del Fauno) va tornar i el film es va reeditar i es va estrenar com ‘Mimic: The Director’s Cut’ el 2011.      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada