Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’agost del 2020

'Pinocchio'.

No se si de llavors ençà m’he deixat una noticia pel camí, però d’aquest projecte en vaig parlar per primer i únic cop el Octubre de 2018. Doncs bé des de Netflix ens presenten el repartiment principal d’actors que prestaran la seva veu per al pròxim llargmetratge musical en animació stop-motion del guanyador d’un Oscar Guillermo Del Toro, ‘Pinocchio’, que comptarà amb el nouvingut Gregory Mann en el paper principal Pinocchio al costat de Ewan McGregor (Birds of Prey) com a Jiminy Cricket i David Bradley (Harry Potter franchise) com a Geppetto.

La resta del repartiment inclou a la guanyadora d’un Oscar Tilda Swinton (The French Dispatch), el guanyador d’un Oscar Christoph Waltz (No Time to Die), Finn Wolfhard (Stranger Things), la guanyadora d’un Oscar Cate Blanchett (Mrs. America), John Turturro (The Batman), el guanyador d’un Globus d’Or Ron Perlman (Nightmare Alley), Tim Blake Nelson (Watchmen) i Burn Groman (Enola Holmes).

Basant-se en el conte clàssic de Carol Collodi, aquest musical en stop-motion segueix l’extraordinari viatge d’un nen de fusta que cobra vida màgicament pel desig d’un pare. Ambientada durant el preludi del feixisme en la Itàlia de Mussolini, el Pinocchio de Del Toro és una història d’amor i desobediència en la que Pinocchio lluita per estar a l’altura de les expectatives del seu pare.

“Després d’anys d’anar al darrera d’aquest projecte de somni, vaig trobar el soci perfecte amb Netflix”, va dir Del Toro en un comunicat. “Hem passat molt de temps seleccionant un repartiment i un equip extraordinaris i hem estat beneïts amb el recolzament continuat de Netflix per seguir endavant en silenci i amb compte, sense perdre el ritme. Tots estimem i practiquem l’animació amb gran passió i creiem que és el mitjà ideal per a tornar a explicar aquesta història clàssica d’una manera completament nova”.











El film està dirigit per Del Toro i Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox) a partir d’un guió escrit per Del Toro i Patrick McHale (Adventure Time). Les lletres de les cançons són de Del Toro i Katz, amb musica del guanyador d’un Oscar Alexandre Desplat, qui ha escrit la partitura. Gris Grimly ha creat el disseny original del personatge de Pinocchio. Els titelles del film estan essent construïts per Mackinnon i Saunders (Corpse Bride).

‘Pinocchio’ està produïda per Del Toro, Lisa Henson de The Jim Henson Company, Alex Bulkley i Corey Campodonico de ShadowMachine, així com Gary Ungar de Exile Entertainment; està coproduïda per Blanca Lista de The Jim Henson Company i Gris Grimly. Els altres crèdits inclouen a la supervisora de producció Melanie Coombs, els dissenyadors de coproducció Guy Davis i Curt Enderle, el supervisor d’animació Brian Hansen, la supervisora de putxinel·lis Georgina Hayns, el director de fotografia Frank Passingham, el director d’art Rob DeSue i l’editor d’animació Ken Schretzmann.

Un projecte de passió de tota la vida de Del Toro, el film farà el seu debut als cinemes i a Netflix. La fotografia principal va començar la tardor passada en el estudi de ShadowMachine a Portland, Oregó, i la producció a continuat sense interrupció durant la pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada