Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’agost del 2020

'Abacus'.

Participant Media ha adquirit els drets per a l’adaptació del llargmetratge del documental nominat al Oscar 2016 ‘Abacus: Small Enough to Jail’ amb Justin Lin (Star Trek Beyond, F9: The Fast Saga) adjunt com a director, segons Deadline.

El documental de Steve James es va centrar en el Abacus Federal Savings Bank, un banc comunitari de propietat familiar en el barri xinès de New York, que es va convertir en l’única institució financera en enfrontar-se a càrrecs criminals durant la crisi financera de 2008, ja que se’ls va considerar “prou petits com per empresonar-los” en lloc de la infame sentència de “massa gran per sentenciar”.

“Ara més que mai és essencial veure a la gent defensar el que és correcte davant la injustícia social”, va dir Lin en un comunicat. “Em va commoure molt escoltar sobre els Sung i el seu valent viatge, i tenir l’honor de conèixer a aquesta família extraordinària tant sols va solidificar lo important i inspiradora que és la seva història. Abacus és una història estatunidenca rica i commovedora que necessita ser explicada, i estic molt emocionat de que Participant s’uneixi a nosaltres per explicar-la”.

L’adaptació cinematogràfica està programada per ser escrita per Kenneth Lin (Star Trek: Discovery, House of Cards) i James Schamus (Indignation; Crouching Tiger, Hidden Dragon), el trio es va unir al projecte l’any 2017 quan Perfect Strom Entertaiment va adquirir per primer cop els drets del documental, després de la seva estrena en el Toronto International Film Festival de 2016.

“Estic encantat d’unir-me a Kenneth Lin i a tot l’equip de ‘Abacus’ per explicar la història de la valent i inesperadament perillosa persecució del Somni Americà per part de la família Sung, una història com la del país en el que vivim avui, a la vegada punyent i esperançador”, va dir Schamus en un comunicat.

El projecte està programat per a ser produït i finançat per Participant juntament amb Perfect Storm Entertaiment de Lin, amb Lin, Ernesto Foronda i Elizabeth Urwin produint per a la productora, amb Mark Mitten adjunt també com a productor, mentre que Jeff Skoll i Anikah McLaren de Participant en són productors executius amb Steve James.

“En poques paraules, estem encantats de treballar amb artistes tan meravellosos com Justin Lin i Kenneth Lin”, va dir el director executiu de Participant, David Linde, en un comunicat. “I treballar al costat d’amics tant bons com Steve James, Mark Mitten i ara James Schamus és una bonica recepta per a un film meravellós”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada