Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’agost del 2020

'Fear Street'.

Després de la fusió de Disney i Fox, el destí de la trilogia cinematogràfica de ‘Fear Street’ basat en les novel·les de R.L. Stine va quedar en el aire i ara des de Deadline ens informen de totes han estat adquirides per Netflix per estrenar-les al 2021.

Quan es va posar en marxa la fusió entre els dos estudis, la financera Chernin Entertaiment va sortir del seu acord amb Fox per a distribuir els films, amb la casa de la productora  signant un tracte de primer cop d’ull el mes d’Abril amb Netflix en el que va donar com a resultat que la plataforma de streaming adquirís els drets la trilogia ja que Peter Chernin i Jenno Topping de Chernin Entertaiment van trobar que el seu model d’estrena únic era interessant per a dur els films al públic.

Els tres films han estat dirigits per Leigh Janiak, una nouvinguda relativament el qual els seus crèdits més notables són dos episodis de la sèrie ‘Scream’ de MTV i el film de terror independent ‘Honeymoon’, protagonitzat per l’actriu de ‘Game of Thrones’, Rose Leslie, i les fonts informen de que ella ha acabat els tres films. Segons les informacions, Netflix està cercant estrenar els tres films el estiu del 2021, amb un film cada mes en un nou esdeveniment de marketing que la plataforma de streaming anomena ‘The Summer of Fear’.

Amb un guió escrit per Kyle Killen, es diu que la història es centra en un grup d’adolescents del 1994 que s’assabenten de que una sèrie terrífica d’esdeveniments en la seva ciutat de Shadyside, Ohio, poden estar connectats i que ells mateixos poden ser els pròxims objectius. La trilogia està configurada per abastar tres períodes de temps diferents, que es remunten al segle XVII. La trilogia de Fear Street va arribar per primer cop a les llibreries l’any 1989 i presentava a un grup d’adolescents que s’enfrontaven a amenaces sobrenaturals, i sovint violentes, en la seva petita ciutat de Shadyside.

La trilogia de terror està protagonitzada per Gillian Jacobs (Love, Community), Sadie Sink (Stranger Things), Ashley Zukerman (The Wind), Fred Hechinger (Eighth Grade), Julia Rehwald (Panic), Jeremy Ford (A Mother’s Sacrifice), Kiana Madeira (Sacred Lies), Emily Rudd (The Romanoffs), Ryan Simpkins (The House), McCabe Slye (Destroyer) i Olivia Welch (Modern Family).

A més d’escriure Fear Street, Stine és mes conegut per la seva sèrie de novel·les de terror per a nens ‘Goosebumps’, que ha estat adaptat a la pantalla diversos cops. La seva primera adaptació va ser un programa del mateix nom que es va presentar a mitjans i finals de la dècada dels 90’s. Més recentment, la sèrie s’ha reinventat per a la pantalla gran. El primer film de ‘Goosebumps’ va arribar als cinemes el 2015 i va estar protagonitzada per Jack Black (School of Rock) com el propi Stine. La seva seqüela, ‘Goosebumps 2: Haunted Halloween’, es va estrenar el 2018 i va tenir la majoria del seu repartiment nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada