Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’agost del 2020

'Ida Red'.

Si bé alguns han utilitzat la pandèmia com una forma de filmar nous projectes de manera remota, alguns estan filmant en bombolles de seguretat i des de Deadline ens informen de que Frank Grillo (Kingdom), Josh Hartnett (Die Hart) i Melissa Leo (The Equalizer) estan protagonitzant un nou thriller criminal ‘Ida Red’, filmant a Oklahoma “seguint de prop els protocols SAG-AFTRA de COVID-19 de salut i seguretat de Oklahoma”.

Escrit i dirigit per John Swab (Body Brokers), Ida Red es centra en el protagonista de professió criminal (Leo) mentre lluita contra una malaltia terminal durant la seva sentència de 25 anys a Oklahoma i assessora al seu fill, Wyatt (Hartnett), per a mantenir l’empresa familiar amb el seu oncle Dallas (Grillo). Després de que un treball sortís malament, el cunyat de Wyatt i el detectiu local Bodie Collier s’associen amb l’agent del FBI Lawrence Twilley per a localitzar els responsables.











Al costat de Grillo, Leo i Hartnett, el repartiment del film inclou a William Forsythe (The Rock), Sofia Hublitz (Ozark), Deborah Ann Woll (True Blood), Mark Boone Jr. (Sons of Anarchy), Beau Knapp (The Nice Guys), Slaine (The Town) i Nicholas Cirillo (Outer Banks).

El film, que finalitza producció a Tulsa i els seus voltants, està produïda per Jeremy M. Rosen (Charlie Says) al costat de Swab i Robert Ogden Barnum (Margin Call) per a Roxwell Films, mentre que Luke Taylor, Matthew Helderman, Viviana Zarragoitia, Ali Jazayeri, Howard Scott i Joelle Scott s’uneixen com a productors executius.

“Sense immutar-se per la pandèmia, aquesta es la nostre tercera sessió d’estiu consecutiva aquí a Tulsa”, va dir Rosen en un comunicat. “No podrem fer aquests films de la forma en que volem fer-les en cap altre lloc. El valor de la producció local, el suport i els incentius marquen la diferència”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada