Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’agost del 2020

'The Kaiju Score'.

Després d’una guerra d’ofertes contra altres estudis, des de Deadline ens informen de que Sony Pictures ha guanyat amb èxit els drets de la pròxima sèrie de còmics de AfterShock Comics titulat The Kaiju Score. El estudi planeja adaptar el thriller d’acció en un film amb Escap Artists també a bord del projecte com a coproductors. La publicació del còmic està previst per al pròxim 25 de Novembre.

Escrit per James Patrick (Grimm Fairy Tales, The Monsters of Jimmy Crumb) i il·lustrat per Rem Broo (Terminal Protocol), The Kaiju Score es descriu com un film de Quentin Tarantino que té lloc en algun cantó d’un film de Godzilla. Explica la història del robatori més perillós mai intentat on quatre criminals desesperats van amb tota l’artilleria en una oportunitat única en la vida de robar milions en art i canviar les seves miserables vides. La trampa? Tenen que dur-lo a terme sota els nassos d’un Kaiju de mil tones. I un monstre gegant podria ser el més petit dels seus problemes.

L’adaptació cinematogràfica serà produïda per Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch de Escape Artists al costat de Tony Shaw. Lee Kramer i Jon Kramer de AfterShock Comics també han signat per a produir amb Jiao Chen llest per supervisar el projecte en nom de Sony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada