Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’agost del 2020

'The Baby'.

HBO ha ordenat una sèrie per a ‘The Baby’, una sèrie de terror obscurament còmica del guionista debutant Siân Robins-Grace (Kaos, Sex Education). És una coproducció de HBO i Sky i està co-creada per Robins-Grace i Lucy Gaymer (Gangs of London, Liar) i produïda per SISTER i Proverbial Pictures. (des de Deadline)

Quan Natasha, de 38 anys, aterra inesperadament amb un nadó, la seva vida de fer el que vol, quan vol, s’ensorra dramàticament. Controladora, manipuladora i amb poders violents, el nadó converteix la vida de Natasha en un espectacle de terror. D’on ve? Que vol? I fins on haurà d’arribar Natasha per recuperar la seva vida? Aterrador i obscurament còmic ‘The Baby’ deconstrueix alegrement la “alegria de la maternitat”, explorant la poderosa ansietat de tenir o no fills, qüestionant qui escull la “maternitat” i qui no. Ella no vol un nadó. El nadó la vol.

“Amb ‘The Baby’, volem explorar la poderosa ansietat al voltant de la qüestió de si tenir o no fills”, van dir Robins-Grace i Gaymer. “La ambivalència de no saber, el desconcert davant la certesa de tots els demés i la sospita de que tot és una estafa mil·lenària. Estem encantats de treballar amb un equip de productors tant extraordinari per ajudar-nos a portar a aquest nadó estrany al món amb HBO i Sky”.

“La exploració de la maternitat de Siân i Lucy és tant divertida i ressonant com retorçada”, va dir Amy Gravitt, vicepresidenta executiva de programació de HBO. “The BAby dona veu a les dones que simplement no ho saben. Estem encantats de tornar a associar-nos amb Jane Featherstone, Carolyn Strauss i els nostres amics de Sky”.

“The Baby és a vegades obscur, còmic i aterrador”, va afegir Cameron Roach, director de drama de Sky Studios. “La visió que estan donant vida a Siân i Lucy és veritablement única”.

La primera temporada de vuit episodis serà produïda per SISTER i Proverbial Pictures i la producció executiva estarà a càrrec de Jane Featherstone (Chernobyl, Giri/Haji, The Split), Carolyn Strauss (Chernobyl, Game of Thrones), Naomi de Pear (The Power, Don’t Forget the Driver, Flowers), Katie Carpenter (Landscapers, The Bisexual, Flowers) i Siân Robins-Grace. Lucy Gaymer s’uneix al equip creatiu liderat per dones com a productora. The Baby és el debut com a guionista de Robins-Grace, després del seu treball a ‘Sex Education’, aclamada per la critica, que va desenvolupar amb la creadora Laurie Nunn. La sèrie és una coproducció entre HBO i Sky i es filmarà en el Regne Unit el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada