Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’agost del 2020

'Kingsman 3'.






Tot i la gran escletxa en el temps entre l’escenari de ‘Kingsman: The Golden Circle’ del 2017 i la pròxima preqüela ‘The King’s Man’, el director Matthew Vaughn encara ha trobat una manera de connectar aquesta última entrega amb el futur de la franquícia de gran èxit. Parlant amb Empire, el director Anglès ha confirmat que el seu film encapçalat per Ralph Fiennes organitzarà els esdeveniments que succeiran en el potencial ‘Kingsman 3’.

“Hem posat llavors del que succeirà a Kingsman 3 fins el final. I serà molt diferent”, va dir Vaughn.

A més, Vaughn també ha revelat que encara està decidint si tornarà com a director de la tercera entrega del film protagonitzat per Taron Egerton, tot i que prèviament hauria planificat donar-li el testimoni a un altre director.

“En realitat no se que vull fer”, va dir. “Hi ha una oportunitat per a que un director realment ho canviï, però ho estic considerant”.

La pròxima seqüela segueix la col·lecció de tirans de la història i les ments mestres criminals quan es reuneixen per traçar una guerra per acabar amb milions. Ara, un home ha d’anar a contrarellotge per aturar-los. Al llarg del camí, els espectadors podran descobrir els orígens de la primera agència d’intel·ligència independent en aquest film dirigit de nou per Matthew Vaughn, The King’s Man.

Ralph Fiennes protagonitza la propera entrega, juntament amb Gemma Artenton, Rhy Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou i Charles Dance.

Al final de Kingsman: The Golden Circle, Eggsy es va casar amb una princesa hereva de Suècia, Harry va tornar oficialment al refugi, i al Tequila (Channing Tatum) es va unir a Kingsman. No està clar si els tres tornaran per a la seqüela, o si els antics scois estadistes de Tequila, Ginger Ale (Halle Berry) i Champ (Jeff Bridges) tornaran també.

‘The King’s Man’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 18 de Setembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada