Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’agost del 2020

'Resident Evil Series'.









Sembla a ser que Netflix ha trobat un showrunner per a fer realitat l’adaptació a sèrie de la saga de videojocs Resident Evil. Des de Deadline ens informen de que el popular servei de streaming ha donat l’ordre d’una adaptació televisiva del joc de terror de supervivència de Capcom. Andrew Dabb, que ha estat productor executiu de ‘Supernatural’ de The CW, treballarà en una temporada de vuit episodis amb Constantin Film, el estudi alemany més conegut per els films de ‘Resident Evil’.

“ ‘Resident Evil’ és el meu joc preferit de tots els temps”, va dir Dabb en un comunicat. “Estic increïblement emocionat d’explicar un nou episodi en aquesta increïble història i dur la primera sèrie de Resident Evil als membres de Netflix de tot el món. Per cada mena de fan de Resident Evil, inclosos els que s’uneixen a nosaltres per primer cop, la sèrie estarà completa amb molts vells amics i algunes coses (coses boges i assedegada de sang) que la gent mai ha vist abans.


Andrew Dabb

Segons les informacions, la sèrie es desenvoluparà en dues línies de temps amb el mateix protagonista. El primer seguirà a un parell de germanes de catorze anys que acaben de mudar-se a Raccoon City. Molt aviat, Jade i Billie Wesker descobriran que hi ha més a la ciutat del que sembla. Inclús el seu pare està amagant alguns secrets obscurs i perillosos. En la segona línia de temps, Jade està en la trentena. En un futur en el que el virus T ha infectat a moltes persones i animals, ella te que fer el que sigui necessari per a sobreviure mentre els fantasmes del passat encara la persegueixen.

Dabb en serà el productor executiu de la sèrie amb Robert Kulzer i Oliver Berben de Constantin Film i Mary Leah Sutton. El director executiu de Constantin Film, Martin Moszkowicz, en serà el productor.

Bronwen Hughes (The Walking Dead, The Journey is The Destination) dirigirà i produirà els dos primers episodis.

Netflix encara no ha donat a conèixer la data d’estrena de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada