Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’agost del 2020

'The Flash'.

Si el divendres informava de que en el film del DCEU de ‘The Flash’ que preparava Andy Muschietti hi apareixerien els respectius Batmans de Micahel Keaton i Ben Affleck, ahir des de la DC Fandome en el directe que van oferir, Andy Muschietti, la productora Barbara Muschietti, la guionista Christina Hodson i l’actor Ezra Miller van revelar uns arts conceptuals de la nova indumentària tan de Flash com del Batman de Keaton. A continuació podeu veure’n els concept art...





Keaton va assumir per primer cop la caputxa en el Batman de Tim Burton de 1989, que va resultar ser un èxit comercial i de crítica i va ajudar a aplanar el camí per el futur domini de la taquilla del gènere del còmic i la seva actuació ha estat considerada en gran mesura com una de les millors versions del personatge, tot i el dubte inicial dels fans. Tornaria per al paper en el film ‘Batman Returns’ de 1992 i de nou amb Burton en la direcció, i després del èxit financer i les continues critiques positives, l’estudi va començar a desenvolupar una tercera entrega, tot i que ell va renunciar després de que Burton fos exclòs de la direcció i fos substituït per Joel Schumacher, qui va continuar la franquícia amb ‘Batman Forever’ i Val Kilmer com a Batman, i després dirigint ‘Batman & Robin’ i canviant a Kilmer per a George Clooney com a Batman.

Warner Bros. va revelar per primer cop que el seu ‘The Flash’, s’inspiraria en el còmic Flashpoint de Geoff Johns i Andy Kubert ja l’any 2017, i el estudi inclús va arribar a canviar el títol del film a ‘Flashpoint’ per un temps absn de tornar simplement a ‘The Flash’.

‘The Flash’ està programat per estrenar-se als cinemes de USA el pròxim 03 de Juny de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada