Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 d’agost del 2020

'No Escape'.

Vertical Entertaiment ha presentat el primer tràiler oficial del pròxim thriller de terror ‘No Escape’, centrat en una celebritat de les xarxes socials que es troba a si mateix i als seus amics atrapats en una perillosa Escape Room. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Una estrella de les xarxes socials viatge amb els seus amics a Moscou per a capturar contingut nou per al seu exitós VLOG. Sempre superant els límits i atenent a una audiència creixent, ell i els seus amics entren en un món fred de misteri, excés i perill. A mesura que la línia entre la vida real i les xarxes socials es difumina, el grup ha de lluitar per escapar i sobreviure.

Escrita i dirigida per Will Wernick (Alone), el repartiment del film inclou a Keegan Allen (Pretty Little Liars), Holland Roden (Escape Room 2), Denzel Whitaker (The Purge), Ronen Rubinstein ()11: Lone Star), Pasha Lynchnikoff (Chernobyl Diaries), Geroge Janko (NCIS: Los Angeles) i Siya (The First Purge).

Anteriorment titulat ‘Follow Me’, ‘No Escape’ està programat per estrenar-se a les plataformes digitals i VOD el 18 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada