Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’agost del 2020

‘I Wanna Dance With Somebody’.

Uns mesos després d’anunciar el desenvolupament del projecte digne de premi, TrisStar Pictures de Sony ha guanyat els drets del film biogràfic de Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’ amb un guió de Anthony McCarten i escollint a Stella Meghie (The Photograph) per a dirigir, segons Deadline.

El estudi està cercant accelerar el projecte, ja que han programat el film per a una estrena per al Thanksgiving (Dia d’acció de gràcia) del 2022, just a temps per a la temporada dels Oscar.

“Whitney sols et fa voler aixecar-te del teu seient i cantar i ballar!”, va dir Nicole Brown directora de TriStar Pictures, en un comunicat. “Ella és única en tots els sentits”. Anthony McCarten ho ha compactat en el seu magistral guió donant vida a aquesta estimada llegenda d’una manera que mai l’hem vist: divertida, estimulant, amb aspiració, complexa i increïblement humana. Afegeix a això a Stella Meghie, una fan extrema, que té molt talent per explicar contes preciosos, moderns i femenins. Amb la guia de Pat Houston, el llegendari Clive Davis, Larry Mestel i Denis O’Sullivan, tenim l’equip de somni absolut per a crear la màxima celebració de la increïble vida i els èxits musicals de Whitney”.

Després de 7 àlbums d’estudi, 6 premis Grammy, 9 gires mundials i innumerables èxits, memorables més tard, Whitney Houston encara és considerada com una de les artistes més emblemàtiques i influents de tots els temps. Inclús després de la seva prematura mort fa vuit anys a l’edat de 48 anys, el seu llegat segueix viu a través de tots els cantants antics i nous que havia inspirat amb el seu immens talent i música. També s’ha guanyat el títol d’artista femenina més premiada de tots els temps pel Guinness World Records i segueix essent una de les artistes musicals més venudes de tots els temps amb 200 milions de dics venuts en tot el món.

“És emocionant tenir la oportunitat de donar vida a una icona global tant extraordinària a la gran pantalla”, va dir el president de Sony Motion Picture Group, Josh Greenstein, en un comunicat. “Els films impulsats per la música sempre han tingut un lloc especial als cinemes i aquesta notable història ajudarà a promoure el nostre ferotge compromís amb l’experiència al cinema”.


Houston també és més coneguda pel seu debut en un film com actriu, ‘The Bodyguard’, protagonitzada al costat de Kevin Costner, que es va convertir en el segon film més taquiller de tot el món l’any 1992 i la seva banda sonora també es va convertir en l’àlbum més venut de tots els temps, amb la cançó “I Will Always Love You”. Els altres films on ha participat han estat el film romàntic ‘Waiting to Exhale’ protagonitzada per Forest Whitaker l’any 1995, ‘The Preacher’s Wife’ protagonitzada per Denzel Washington; i el film televisiu musical de Disney, ‘Rodgers & Hammerstein’s Cinderella’ que va obtindré 7 nominacions als Emmy.

‘I Wanna Dance With Somebody’, un títol derivat d’una de les cançons icòniques de Houston, serà produït pel productor guanyador d’un Grammy Clive Davis, qui va ajudar a Houston a firmar el seu primer contracte discogràfic a Arista Records quan tenia 19 anys. El film es una coproducció de ‘The Whitney Houston Estate i Primary Wave. Pat Houston, l’ex gerent de la difunta cantant i cunyada, també en serà productora al costat amb Larry Mester i Denis O’Sullivan de Primary Wave.

Anthony McCarten, l’escriptor darrera de les biografies aclamades per la critica com ‘The Theory of Everything’, ‘Darkest Hour’, ‘Bohemian Rhapsody’ i el pròxim biopic de ‘Bee Gees’, també escriurà el guió del film de Whitney Houston i produirà a través de la seva companyia Muse of Fire Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada