Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’agost del 2020

'Peninsula Sequels'.









En una entrevista recent amb EW, el director sudcoreà Yeon Sang-ho està obert sobre la possibilitat d’explorar més històries dintre del Univers ‘Train to Busan’, després de l’estrena als cinemes de ‘Peninsula’. Va revelar que encara està molt interessat en construir una franquícia de zombies i que està llest per començar a treballar en un nou film derivat inclús si no és ell el que està assegut en la cadira de director.

“A través de ‘Peninsula’, crec que el món de ‘Tren to Busan’ s’ha ampliat, i crec que hi ha molts altres supervivents que viuen a la península”, va dir Yeon. “M’agradaria treballar en explicar històries d’aquestes persones. Potser que jo mateix no dirigeixi el film, però m’agradaria començar a treballar en un nou film dintre d’aquest marc”.

L’escriptor de ‘Trian to Busan’ el guionista Park Joo-Suk, ‘Peninsula’, es desenvolupa quatre anys després del final del primer film. La península coreana està devastada i Jung-Seok, un ex soldat que ha aconseguit escapar al estranger, té la missió de tornar i inesperadament es troba amb els supervivents.

La seqüela estarà protagonitzada per Kang Dong-Won (My Brilliant Life) com Jung-Seok, Lee Jung-Hyun (The Battelship Island) com a Min-Jung, Lee Re (Witch’s Court) com a Joon, Kwon Hae-Hyo (The Crowned Clown) com a Kim Noh, Kim Min-Jae (Urban Cops), Go Kyo-Hwan, Kim Do-Yoon, i Lee Ye-Won.

L’any 2016, ‘Train to Busan’ va incendiar la taquilla a Àsia, va batre records de taquilla a Corea del Sud i es va convertir en el film coreà més gran de tots els temps, protagonitzada per Gong Yoo (The Age of Shadows), Jung Yu-mi (Manhole), Ma Dong-seok (Along With the Gods: The Last 49 Days, Eternals), Choi Woo-sik (Big Match. Okja, Parasite), An So-hee (Hellcats), Kim Eui-sung (Assassination), i Kim Su-an (The Battleship Island, Along With the Gods: Two Worlds).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada