Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’agost del 2020

'The Boys in the Band'.

Netflix ha publicat noves fotos del pròxim film ‘The Boys in the Band’, que ofereix un primer cop d’ull al projecte produït per Ryan Murphy, que es centre en un grup d’homes homosexuals que es reuneixen per a una festa d’aniversari en la ciutat de New York del 1968, sols per trobar begudes i riures ininterromputs quan un visitant del passat del amfitrió fica potes en l’aire la vetlla. A continuació podeu veure’n les fotos...




Més de cinquanta anys després de que la obra de Mart Crowley es convertís en un èxit inesperat, per posar la vida dels homes homosexuals en el centre del escenari amb honestedat i humor, The Boys in the Band torna a la pantalla en una nova adaptació que reuneix al aclamat director Joe Mantello amb el repartiment d’estrelles de la producció de Broadway guanyadora d’un Tony l’any 2018.

L’any 1968, en la ciutat de New York, quan encara es considerava que era millor mantenir la homosexualitat a porta tancada, un grup d’amics es reuneixen per a una festa estrident d’aniversari organitzada per Michael (Jim Parsons), un guionista que gasta i beu massa, en honor a Harold (Zachary Quinto), d’elegant vestit i bocamoll. Altres assistents a la festa inclouen a Donald (Matt Bomer), antic amor de Michael, ara submergit en l’autoanàlisi; Larry (Andrew Rannells), un artista comercial luxuriós que viu amb Hank (Tuc Watkins), un professor d’escola que acaba de deixar a la seva esposa; Bernard (Michael Benjamin Washington), un bibliotecari que es passeja de puntetes per codis tensos d’amistat al costat de Emory (Robin de Jesús), un decorador que mai s’atura; i un estafador innocent (Charlie Carver), contractat per a ser el regal de Harold aquella nit. El que comença com una nit de beure i riures, es trastoca quan Alan (Brian Hutchison), el recte company d’habitació de Michael en la universitat, apareix inesperadament i cada home te el desafiament de confrontar veritats enterrades fa molt de temps, que amenacen la base del estret lligam del grup.

‘The Boys in the Band’ està protagonitzat per Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells, Charlie Carver, Robin de Jesús, Brian Hutchison, Michael Benjamin Washington y Tuc Watkins.

El film està dirigit per Joe Mantello a partir d’un guió de Mart Crowley i Ned Martel, basat en l’obra de Crowley. Els productors iclouen a Ryan Murphy, David Stone, Mantello, Martel i Alexis Martin Woodall.

‘The Boys in the Band’ s’estrenarà el pròxim 30 de Setembre a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada