Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’agost del 2020

'Upstate'.

Com si l’agenda de Ryan Reynolds no estigues prou plena ja, l’actor de 43 anys ha afegit un altre nou projecte a la llista amb la comèdia Upstate, que s’està desenvolupant com un vehicle per a que ell protagonitzi i co-escrigui, segons Variety.

Els detalls de l’argument es mantenen en secret actualment per al projecte, però Reynolds està llest per a coescriure el guió amb John August, amb qui va treballar anteriorment en el thriller psicològic de ciència-ficció ‘The Nines’ el 2007, August actuant com a escriptor/director i Reynolds encapçalant el projecte.

A més de coescriure i protagonitzar, Reynolds està llest per a ser productor executiu de Upstate a través de la seva productora Maximum Effort al costat de August. Marca l’últim projecte que ha afegit a la seva productora després de signar a principis d’aquest mes per a la comèdia de monstres ‘Everyday Parenting Tips’ per a Universal Pictures, basat en la història curta del mateix nom, de Simon Rich, del New Yorker; en el que també produirà i actuarà.

‘Upstate’ és també l’última col·laboració entre l’estrella de Deadpool i Netflix, amb Reynolds associant-se per primer cop amb el servei de streaming ‘6 Underground’ de Michael Bay i actualment està esperant rependre el rodatge de la comèdia d’acció ‘Red Notice’ de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence) i coprotagonitzat amb Dwayne Johnson (Jungle Cruise) i Gal Gadot (Wonder Woman 1984).

A més del seu únic crèdit com a director de llargmetratge a ‘The Nines’, August és conegut pel seu treball en el guió de diversos títols importants al llarg dels anys, inclosos els films de principis de la dècada del 2000, Charlie Angel’s Films, Prince of Persia: The Sands of Time i diverses col·laboracions amb Tim Burton incloent Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride, Dark Shadows i Frankenweenie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada