Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’agost del 2020

'Kevin MacDonald Project'.

STXfilms ha guanyat els drets per als estatunidencs del thriller legal per ara sense títol del director guanyador d’un Premi de l’Acadèmia, Kevin Macdonald, anteriorment conegut com ‘Prisoner 760’, protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Jodie Foster, Tahar Rahim (The Eddy), la guanyadora d’un Golden Glob Shailene Woodley (Big Little Lies) i el nominat al Oscar Benedict Cumberbatch (Dr. Strange, MCU franchise). (Des de Deadline)

El molt esperat film, de 30WEST, Topic Studios i BBC Films, també serà distribuïda en el Regne Unit i Irlanda per STXinternational, com es va anunciar prèviament. STXinternational també va adquirir els drets internacionals del film la tardor passada en la AFM. L’anunci d’ahir va ser fet per Adam Fogelson, president de Motion Picture Group per a STXfilms.

El film sense títol explica la explosiva història real d’una lluita per la supervivència a contra temps. Capturat pel govern dels Estats Units, Mohamedou Ould Slahi (Rahim) llangueix a presó durant anys sense càrrecs ni judici. Perdent tota esperança, Slahi troba aliats en l’advocada defensora Nancy Hollander (Foster) i la seva sòcia Teri Duncan (Woodley). Junts, s’enfronten a nombrosos obstacles en una cerca desesperada de justícia. La seva qüestionada defensa, juntament amb l’evidència descoberta pel formidable fiscal militar, el tinent Stuart Couch (Cumberbatch), finalment revela una conspiració impactant i de gran abast.

“Estem orgullosos de associar-nos amb 30WEST, Topic Studios i BBC Films en aquesta extraodinaria i important història real”, va dir Adam Fogelson, president de Motion Pictures Group per a STXfilms, en un comunicat. “El film presenta actuacions memorables de Jodie Foster, Tahar Rahim, Shailene Woodley, amb qui tenim el plaer de treballar de nou, i Benedict Cumberbatch. Kevin ha realitzat un drama poderós i estimulant i un gran thriller legal que ens complau compartir amb el públic als Estats Units i en tot el món a través dels nostres socis de distribució internacional”.

El film està basat en les memòries més venudes de Mohamedou Ould Slahi en el New York Times diari de Guantánamo. Macdonald dirigeix a partir d’un guió de Michael Bronner i Roy Haines & Sohrab Noshirvani. Michael Bronner és guionista, productor, director, periodista des de fa molt de temps i ex productor personal de 60 Minutes. El seu treball ha estat reconegut amb el Premi Peabody, el Premi Edward R. Murrow i en els Emmy. Roy Haines & Sohrab Noshirvani van escriure prèviament ‘The Informer’ per a Amazon i la BBC, i tenen un acord general amb FX on estan desenvolupant diversos projectes. La producció del film va acabar a principis d’aquest any a Sud Àfrica.

Cumberbatch està produint amb Adam Ackland i Leah Clarke amb la seva productora SunnyMarch, al costat de Lloyd Levin i Beatriz Levin per a Shadowplay Features, Mark Holder i Christine Holder a través de la seva nova empresa Wonder Street i Branwen Prestwood-Smith. Michael Bronner també actuarà com a productor. Els que financen el projecte són: 30WEST i Topic Studios en associació amb BBC Films, que també va desenvolupar el projecte.

Els productors executius són els directors de 30WEST Micah Green, Dan Steinman i Dan Friedkin, Maria Zuckerman de Topic Studios, Ryan Heller i Michael Bloom i Rose Garnett de BBC Films. Jim Reeve i Robert Halmi són productors executius per a Great Point Media, i Zak Kilberg i Russell Smith són productors executius per a Convergent Media. Larry Siems i Mohamedou Ould Slahi serveixen com a coproductors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada