Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 d’agost del 2020

'John Wick 5'.

Amb sols tres films principals de la saga, la franquícia de ‘John Wick’ està creixent ràpidament i està camí de convertir-se en la franquícia més aclamada i econòmicament rendible de Lionsgate fins ara i estan cercant que segueixi funcionant, ja que ‘John Wick 5’ ha estat confirmada oficialment per l’estudi en un resultat de guanys, segons Deadline.

Durant el resultat de guanys, el CEO de Lionsgate, John Feltheimer, va confirmar inicialment la data de l’estrena de la quarta entrega de l’exitosa franquícia d’acció i després va confirmar que s’està preparant un cinquè film i espera que les càmeres segueixin rodant immediatament després de que finalitzi la producció de ‘John Wick 4’.

“També estem ocupats preparant guions per a les pròximes dues entregues de la nostra franquícia d’acció de John Wick, amb John Wick 4 programada per arribar als cinemes el cap de setmana del Memorial Day del 2022”, Feltheimer va dir en un comunicat. “Esperem filmar John Wick 4 i 5 un darrera l’altre quan Keanu estigui disponible a principis del pròxim any”.

La saga protagonitzada per Keanu Reeves ha estat un gran èxit per a Lionsgate fins ara, recaptant $584.312.099 en la taquilla mundial i reben critiques força positives per part de la critica i també bona acollida per part del públic, i cada nova entrega obtenia millors elogis que la seva predecessora. El seu èxit no ha donat peu tant sols a les seves seqüeles, sinó també a un film derivat de ‘John Wick: Chapter 3-Parabellum’, un spin-off anomenat ‘Ballerina’, amb el coguionista de John Wick 3 Shay Hatten, escrivint el guió i Len Wiseman (Underworld) dirigint, així com una sèrie a Starz centrada en l’hotel inframón ‘The Continental’, que debutarà després de la quarta entrega de la franquícia.

El director de John Wick 4, Chad Stahelski, va confirmar recentment que Reeves sols havia rodat 4 setmanes de ‘The Matrix 4’ després de tenir que aturar producció per culpa de la pandèmia. Reeves tindrà que completar primer la quatra entrega de Matrix dirigida per Lana Wachowski abans de començar rodatge de ‘John Wick 4’.

‘John Wick 4’ estava programada per estrenar-se inicialment el mateix dia que ‘The Matrix 4’ el 21 de Maig de 2021, en el que els fans van anomenar el Keanu Day. Sols podem esperar que ‘The Matrix 4’ també es traslladi al 27 de Maig de 2022!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada