Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’agost del 2020

'Hard Kill'.

Des de CominSoon.net tenen un clip en exclusiva de ‘Hard Kill’ protagonitzat per Jesse Metcalfe (Desperate Housewives, John Tucker Must Die, The Other End of the Line) i el guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis (Moonlighting, Die Hard, Pulp Fiction) en el pròxim thriller d’acció de Vertical Entertaiment.

Un equip de mercenaris es veu enganyat en un enfrontament mortal amb un vell enemic -i corren a contrarellotge per evitar que s’activi un programa d’un ordinador que pot canviar el món al ser activat- en el thriller ple de tensió ‘Hard Kill’. Quan l’ex soldat de les Forces Especials Derek Miller (Metcalfe) assumeix la missió de protegir al ric industrial Donovan Chalmers (Willis), Miller i el seu equip, la dura i fogosa Sasha, el seu cansat germà Harrison i el temperamental i savi Dash, pensa que és un simple treball de sou. Però després cauen en una emboscada durant un rescat en un magatzem i són superats en armes i personal per un equip dirigit per un maníac despietat del passat de Miller anomenat The Pardoner.

A mesura que passen els minuts crucials, Miller descobreix que la filla segrestada del industrial ha creat una forma avançada d’intel·ligència Artificial que podria, en mans equivocades, acabar amb la civilització moderna. Utilitzant cada racó del magatzem al seu favor, l’esquadró de Miller s’assabenta de que està en una missió de rescat per al futur de la humanitat. Si no poden evitar que The Pardoner activi el nou programa de Chalmers, la seva tecnologia destructiva passarà de Hard Kill a una bomba de temps global.

En el repartiment principal també hi trobarem a Natalie Eva Marie (WWE Smackdown) i Sergio Rizzuto (Trauma Center). Dirigit per Matt Eskandari (12 Feet Deep, Survive the Night) a partir d’un guió de Joe Russo (The Au Pair Nightmare) i Chris LaMont (The Au Pair Nightmare, Dark, Deadly & Dreadful) d’una història de Clayton Haugen i Nikolai From.

Vertical Entertaiment estrenarà ‘Hard Kill’ en Digital i On Demand a partir del 25 d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada