Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’agost del 2020

'Raya and The Last Dragon'.











En un moviment històric, Disney ha optat per reformular la pròxima aventura animada ‘Raya and The Last Dragon’ amb Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi), prenent el paper principal i convertint-se en la primera del sud est asiàtic en encapçalar un film animat de Disney, segons Deadline

Escrita per Adele Lim (Crazy Rich Asians) i Qui Nguyen i dirigit per Don Hall (Big Hero 6) i Carlos López Estrada (Blindspotting), el film està ambientat en el misteriós regne de Kumandra i es centra en la guerrera Raya mentre cerca l’últim drac abans que Druun, una força maligna que destrueix el regne.

El paper principal estava originalment preparat per ser interpretat per Cassie Steele (Rick and Morty), però els cineastes i l’estudi ha optat per ajustar la seva visió i portar a Tran com a actriu principal, unint-se al repartiment ja establert amb Awkwafina (The Farewell), qui interpreta al drac en forma humana anomenat Sisu.

“Com a cineastes, Don i Carlos aporten una combinació de coneixements d’animació i narració emocional a Raya and The Last Dragon, duent la nostre aventura de fantasia a una alçada sorprenent, original i dinàmica”, va dir la directora creativa de Walt Disney Animation Studios, Jennifer Lee en un comunicat. “Ambdós van veure el potencial d’aquest film i van tenir una forta visió de la història, especialment per al personatge principal, interpretat ara per la meravellosa i talentosa Kelly Marie Tran. I no és poca cosa, els directors Don i Carlos, els guionistes Qui i Adele, i tot l’equip de 400 artistes de Disney Animation estan fent aquest film junts, separats i treballant des de casa”.

‘Raya and The Last Dragon’, que també co-dirigeix Paul Briggs (Zootopia) i John Ripa, arribarà als cinemes el pròxim 12 de Març de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada