Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’agost del 2020

'Kraven the Hunter'.

Han passat dos anys, des de l’últim cop que vam escoltar noticies sobre l’adaptació a live-action del còmic Kraven the Hunter, del univers de Spider-Man. Recordem que aquest film estarà dintre del SPUMC (Sony Pictures Univers of Marvel Characters) i ara des de Deadline ens informen de que el projecte dona un pas molt gran endavant, ja que el director de ‘Triple Frontier’, J.C. Chandor ha signat per a dirigir el film.

Sony ha estat intentant dur a la gran pantalla aquesta adaptació des de ‘The Amazing Spider-Man 2’ de Marc Webb, que es suposava que era el punt de partida d’un univers compartit que incloïa un film centrat en The Sinister Six, que hauria inclòs al icònic adversari de Spider-Man. La seqüela inclús va comptar amb la llança de Kraven durant una escena post-crèdits de TASM2 per a configurar les aparicions de Sinister Six i The Amazing Spider-Man 3, però amb el baix rendiment de TASM2 a la taquilla i rebent critiques dispars dels crítics, aquests plans van ser descartats i Sony va fer un tracte amb Marvel Studios per a crear una versió de Spider-Man que estes dintre del Marvel Cinematic Univers.

Quan Sony va començar a construir el seu Univers de personatges de Marvel començant per ‘Venom’ i protagonitzat per Tom Hardy, es va posar en marxa el desenvolupament de Kraven the Hunter amb Richard Wenk (The Equalizer) llest per escriure’n el guió i amb Antoine Fuqua (The Equalizer franchise, The Magnificent Seven) en converses per a dirigir. Tot i que s’ha contractat finalment a Chandor en lloc de Fuqua, el guió de Wenk, està inspirat en la popular història ‘Kraven’s Last Hunt’, encara s’utilitza per al projecte.

El film es converteix en l’últim projecte en procés del SPUMC, amb Olivia Wilde signant un projecte encara sense títol i pocs detalls, però que hi ha el rumor de que podria dirigir un film de ‘Spider-Woman’, també amb S.J. Clarkson signant per a dirigir el film de ‘Madame Web’ i per últim Marc Guggenheim que ha estat escollit per escriure un film de Jackpot. Els pròxims films del “Sony-Verse” són ‘Morbius’ (19/3/21)protagonitzada per Jared Leto i dirigida per Daniel Espinosa i ‘Venom: Let There Be Carnage’ (25/6/21) protagonitzada de nou per Tom Hardy com a Eddie Brock i dirigida aquest cop per Andy Sekis.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada