Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’agost del 2020

'Lord, Miller & The Lucas Brothers Project'.

Després de treballar junts en l’aclamada seqüela de ’22 Jump Street’, Phil Lord i Chris Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse) es reuniran amb The Lucas Brothers per a una comèdia encara sense títol per a Universal Pictures, segons Deadline.

Els detalls del argument sobre el projecte es mantenen en secret, però el film es descriu com “una comèdia d’alt concepte únic”, amb Kenny i Keith protagonitzant i escrivint el guió al costat del seu soci d’escriptura Max Reisman.

Lord i Miller, que recentment han signat un contracte de primera mà amb Universal Pictures, produiran a través de la seva companyia de producció Lord Miller al costat del seu president de Film Aditya Sood, amb Will Allegra del segell com a productor executiu i el vicepresident executiu de producció de Universal Matt Reilly, llest per a supervisar el film en nom de l’estudi.

Les fonts informen que després de que el duo va destacar a principis de la dècada de 2010 amb la seva ben rebuda comèdia animada Lucas Bros. Moving Co. i de torn de suport a ’22 Jump Street’, Universal ha estat cercant treballar amb els germans en un projecte durant els últims anys. Després d’apareixer com ells mateixos en una sèrie de comèdies al llargt dels anys, així com en el seu especial de comèdia de Netflix de 2017 ‘On Drugs’, els germans van tornar més recentment al món del cinema per al pròxim film biogràfic de Fred Hampton ‘Judas and the Black Messiah’, que van ajudar a concebre la idea de història original amb el director i coguionistes Shaka King i Will Berson.

La comèdia per ara sense títol marca l’últim projecte de l’agenda ja força plena de Lord i Miller, amb el duo recentment signant per a dirigir el film d’astronautes protagonitzada per Ryan Gosling per a MGM, Apple va adquirir la sèrie de comèdia de misteri i assassinat ‘Afterparty’, que Miller ha creat i també n’és showrunner, i un reboot de la seva exitosa sèrie ‘Clown High’ a MTV Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada