Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’agost del 2020

'Zak Snyder's Justice League'.

Després del que sembla una eternitat en l’espera, i tants avanços, Zack Snyder finalment ha presentat el primer tràiler de la seva versió de ‘Justice League’ a través de la Dc Fandome, que s’estrenarà a HBO Max el pròxim any. El tràiler de més de dos minuts, ens dona el primer dop d’ull a Darkseid, però també mostra més acció de Superman amb l’indumentaria negra i algunes imatges realment sorprenents. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La ‘Justice League’ de Zack Snyder han reportat que costarà al voltant de $20-30M, per acabar adequadament l’edició i els efectes visuals de la visió original del director. També s’espera que l’equip de postproducció original torni al costat dels membres del repartiment per a gravar diàlegs addicionals per el tall.

‘Justice League’, presenta un guió de Chris Terrio d’una història de Snyder i el propi Terrio, i està protagonitzada per Ben Affleck com a Batman, Henry Cavill com a Superman, Gal GAdot com a Wonder Woman, Jason Momoa com a Aquaman, Ezra Miller com a The Flash, Ryan Fisher com a Cybrog, Willem Dafoe com a Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg com a Lex Luthor, Jeremy Irons com a Alferd Pennyworth, Diane Lane com a Martha Kent, Connie Nielsen com la reina Hippolyta, amb JK Simons com el comissari Gordon i Amy Adams com a Lois Lane.

Estrenada al Novembre de 2017, el film va obtenir critiques barrejades entre positives i negatives, tant per part de la critica com per part del públic, elogiant l’acció i les actuacions de Gadot i Miller mentre criticava la resta d’aspectes del film, a saber, el to inconsistent que molts culpen a Joss Whedon (Avengers) després de prendre les regnes de la direcció de Snyder. Amb un gran pressupost de $300M i l’equilibri de cobrir despeses de $750M, quan el film tant sols va recaptar en tot el món $657.926.092.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada