Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’agost del 2020

'Nine Perfect Strangers'.

Després de la recent incorporació del nominat al Premi de l’acadèmia Micahel Shannon, des de Deadline ens informen de que l’estrella de ‘Girls Trip’, Regina Hall, ha estat escollida per unir-se al repartiment farcit d’estrelles de la pròxima adaptació a sèrie limitada ‘Nine Perfect Strangers’ de Hulu. Hall interpretarà el paper de Carmel, un dels personatges principals de la novel·la en la que serà una mare soltera de quatre fills.

Les acreditacions cinematogràfiques de Hall inclouen: About Last Night, Think Like a Man, Girls Trip, The Hate U Give, i Little. També ha aparegut en diverses sèries de televisió com ara Ally McBeal, Grandfathered, Black-ish, Insecure i actualment està en el repartiment principal de la sèrie de comèdia ‘Black Monday’ de Showtime.

Basat en la última novel·la de l’autora Liane Moriarty, Nine Perfect Strangers te lloc en un complexa boutique de salut i benestar que promet curació i transformació a mesura que nou habitants de la ciutat estressats intenten emprendre un camí cap a una millor forma de vida. Vigilant-los està la directora del ressort, Masha (Kidman), una dona en una missió per revitalitzar les seves ments i cossos cansats, però aquests nou desconeguts no tenen ni idea del que està a punt de colpejar-los.

El repartiment farcit d’estrelles està encapçalat per la guanyadora d’un Oscar Nicole Kidman (Big Little Lies) com a Masha, la guanyadora d’un Emmy Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive?, The Kitchen, The Little Mermaid) com a Frances, Luke Evans (The Alienist) com a Lars, Manny Jacinto (The Good Place) com a Yao, Melvin Gregg (High Flying Bird) com a Ben i Samara Weaving (Ready or Not) com a Jessica.

S’espera que ‘Nine Perfect Strangers’ faci el seu debut a Hulu el 2021. Els productors executius també inclouen a Papandrea, Steve Hutensky i Casey Haver per a Made Up Stories, Kidman i Per Saari per a Blossom Films, Moriarty, Kelley i Butterworth. La sèrie limitada estarà dirigida per Jonathan Levine (Long Shot, Warm Bodies, 50/50).

La sèrie és l’últim projecte de Blossom Films, Made Up Stories i Endeavor Content. Blossom Films va actuar com a producció executiva de la primera temporada de Big Little Lies de HBO, que va obtenir vuit nominacions al Emmy i en va guanyar cinc, incloent Millor Actriu per a Kidman i Millor Mini Sèrie o Film de Televisió. Made Up Stories va ser fundada per Papandrea, el guardonat productor de la sèrie de la HBO Big Little Lies i els llargmetratges Wild, Gone Girl, Warm Bodies i Milk. La recent llista de televisió de Endeavour Content inclou el drama musical de Damien Chazelle The Eddy, la exitosa sèrie Killing Eve i la sèrie See de Apple, protagonitzada per Jason Momoa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada