Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 d’agost del 2020

'Reborn'.


La pròxima adaptació per a Netflix del còmic de Mark Millar ‘Reborn’, i que serà dirigida per Chris McKay (The Lego Batman Movie) i produïda per Sandra Bullock (Bird Box) a través de la seva productora Fortis Films, ha trobat el seu guionista en forma de l’escriptor en alça, Bek Smith, segons The Hollywood Reporter.

Smith va començar en el programa d’escriptura de Marvel i des de llavors ha aconseguit una sèrie de importants projectes de cinema i televisió, inclòs un spin-off de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, una adaptació de DC/Vertigo 100 Bullets que prepara per a New Line Cinema i ‘World War Something’ per a Hulu i FX amb Noah Hawley (Fargo, Legion) com a productor.

La sèrie creada per Mark Millar (Kick-Ass) i Greg Capullo (Spawn), segueix a una dona anomenada Bonnie Black que mor en un hospital de Manhattan i reneix a Adystria, la terra de l’altre vida que hi habita la seva família i amics, al costat de monstres i dracs i una guerra entre les forces del be i del mal. Al donar-se compte de que el seu difunt espòs no el troba en lloc, es posa en marxa amb el seu difunt pare i una espasa per trobar-lo en algun lloc de la zona de la batalla.

L’adaptació cinematogràfica de ‘Reborn’ serà produïda per Bullock al costat de Roy Lee i Miri Yoon de Vertigo Entertaiment, amb Millar i Capullo adjunts com a productors executius, i s’informa de que Bullock està en converses per a protagonitzar el projecte.

El projecte sorgeix quan Netflix va donar ordre d’adaptar diverses obres de la companyia publicitària de Millar, Millarworld, després d’adquirir l’editorial, inclosa una sèrie de ‘Jupiter Legacy’ del showrunner Steven DeKnight (Daredevil), seguit d’una sèrie de ‘American Jesus’ dels showrunner Everado i Leopoldo Gout (Molly’s Game) i adaptacions a film de ‘Empress’, ‘Sharkey the Bounty Hunter’ i ‘Huck’, que encara estan en desenvolupament.

Millarworld ha vist tres de les seves propietats adaptades en projectes de llargmetratge en el passat, i la primera va ser ‘Wanted’ l’any 2008, basada en la mini sèrie de novel·la gràfica del mateix nom, que va ser un èxit de critica i comercial, i que té en projecte una seqüela que s’ha estancat en el desenvolupament des de fa més d’una dècada, seguides de les adaptacions de 2010 i 2013 de la franquícia ‘Kick-Ass’, que van ser èxit de critica, tot i que la segona entrega va rebre més critiques negatives respecte a la primera. L’adaptació més recent ha estat la comèdia d’acció i espionatge de 2014 ‘Kingsman: The Secret Service’, que va ser un èxit comercial i critica moderada, generant una seqüela que va tenir el mateix èxit comercial que la primera mentre que va rebre critiques més diverses, amb una preqüela que actualment està pendent d’estrena el pròxim 18 de Setembre a casa nostre i a USA, amb una seqüela i un spin-off en desenvolupament.

McKay, qui va debutar el 2017 amb ‘The Lego Batman Movie’, es troba en converses actualment per a dirigir l’adaptació cinematogràfica del joc de sobretaula ‘Dungeons & Dragons’, així com per a dirigir el film del DCEU ‘Nightwing’, una adaptació del clàssic de dibuixos animats de Hanna Barbera, ‘Jonny Quest’, i una seqüela del seu debut.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada