Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

'André Øvredal Projects'.


Mentre conversava amb l’escriptor/director del seu últim projecte, el film d’acció i fantasia ‘Mortal’, ComingSoon.net va caminar cap al futur amb André Øvredal per a parlar sobre el seu treball en el desenvolupament de la pròxima seqüela de ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ i l’adaptació de ‘The Long Walk’ de Stephen King.

Després de passar més d’una dècada a la falda del freqüent adaptador de King, Frank Darabont (The Mist, The Shawshank Redemption), els drets de la novel·la distòpica de 1979 varen caducar finalment i van ser adquirits per James Vanderbilt (Zodiac) i New Line Cinema, amb Øvredal essent escollit per a la cadira de director el Maig de l’any passat. Si bé no està segur de perquè ha pres tant de temps per a que el projecte alci el vol, està emocionat pel que està per venir, inclús si “COVID simplement ho està arruïnant tot”, tractant d’entrar en producció es prometedor, està viu, bé i avançant”.

“Suposo que al final, ell simplement no va escollir fer-ho, en realitat ni tant sols sé si algun cop va tenir un guió”, va reflexionar Øvredal. “Aquest guió va esser escrit per James Vanderbilt quan ni tant sols tenia els drets, simplement el va escriure per pur amor al llibre i, al final, de sobte, els drets estaven oberts i va poder anar a King amb el seu guió i dir ‘Podem fer això?’ Llavors New Line ho va comprar i d’alguna manera em vaig involucrar [riures].

La història es desenvolupa en un futur distòpic, on 100 nens són seleccionats per a una llarga caminada. Han de mantenir velocitats de 4 milles per hora i rebre menys de tres avisos per hora. Trenquen aquestes regles i són assassinats a tirs. L’últim en peu, tot i això, obté el que vol per la resta de la seva vida. Tot i el que està en joc, els nois formen una companyonia poc provable al llarg del seu viatge. James Vanderbilt (Zodiac) va escriure el guió i produirà al costat de Bradley Fischer i William Sherak.

Al observar el procés de desenvolupament de la pròxima seqüela de terror, Øvredal va confirmar que el moment per al projecte és “una mica més relaxat de la forma en que està el món ara”, però va confirmar que l’equip està “avançant” i mantenint la boca tancada sobre quins esperits nous podem veure en el pròxim film.

“Tenim una gran història nova i algunes històries divertides i de por implementades d’una bona manera, estic molt emocionat amb la seqüela”, va expressar Øvredal amb alegria. “No hauria [dir] i realment no puc, mai es sap el que es pot i el que no es pot dir sobre aquestes coses, és difícil parlar d’això en aquesta etapa. Se que ja ha sortit a la llum pública, així que no puc revelar massa [riures]. Sóc part del procés de desenvolupament, no de l’escriptura perquè són Dan i Kevin, els qui van escriure el primer, però definitivament sóc part del procés de desenvolupament en aquest. Com has dit, el guió original va ser desenvolupat per a que Guillermo del Toro el dirigís originalment”.

Tot i que l’argument de la seqüela es manté en secret, s’ha confirmat que Dan i Kevin Hageman també tornaran per escriure’n el guió basat en una idea d’una història del productor Guillermo del Toro (The Shape of Water, Pan’s Labyrinth, Hellboy, Hellboy II: The Golden Army), qui va produir el primer film i també va ajudar a crear la història al costat de Marcus Dunstan i Patrick Melton (The Collection).

Els films estan basats en una trilogia de llibres de terror per a nens publicats per primer cop l’any 1981, que presentaven més de dues dotzenes d’històries de terror escrites per Alvin Schwartz i acompanyades de esgarrifoses il·lustracions de Stephen Gammell, amb el primer film adaptant “The Big Toe”, “Me Tie Dough-ty Walker!” del primer llibre i “Harold”, “The Dream” i “The Red Spot” de la tercera novel·la.

És 1968 als Estats Units. El canvi bufa en el vent...però aparentment lluny dels disturbis en les ciutats es troba el petit poble de Mill Valley, on durant generacions, l’ombra de la família Bellows ha cobrat gran importància. És en la seva mansió a les afores de la ciutat on Sarah, una jove amb horribles secrets, va convertir la seva torturada vida en una sèrie de històries de por, escrites en un llibre que ha transcendit en el temps, històries que tenen una manera de tronar-se massa reals per a un grup d’adolescents que descobreixen la terrorífica llar de Sarah.

‘Scary Stories to Tell in the Dark’ està protagonitzat per Zoe Colletti (Annie), Austin Abrams (Brad’s Status, Tragedy Girls), Gabriel Rush (Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel), Michael Garza (Wayward Pines, The Hunger Games: Mockingjay – Part 1), Austin Zajur (Fist Fight, Kidding), Dean Norris (Breaking Bad), Gil Bellows (Patriot, Jett) i Lorraine Toussaint (Into The Badlands, Selma, Orange Is The New Black) i Natalie Ganzhorn (Make it Pop, Wet Bum).

El primer film va resultar ser un gran èxit, va recaptar més de $104M en tot el món amb un pressupost de producció de $25M i va obtenir critiques positives per part de la crítica i també bona acollida per part del públic, per la seva atmosfera de terror i els seus ensurts, personatges, actuació i fidelitat a les històries i les il·lustracions de Gammell.

‘Mortal’ està programat per arribar a alguns cinemes seleccionats, plataformes digitals i VOD el 06 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada