Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’octubre del 2020

'Welcome to the Blumhouse'.







Després de fer el seu debut els quatre primers films de la associació entre la potencial producció independent i la plataforma de streaming, s’han presentat els següents quatre films de la col·lecció ‘Welcome to the Blumhouse’ de Amazon Prime Video que s’estrenaran al 2021, ens informen des de Deadline.

El programa Welcome to the Blumhouse continua el llegat del original, elevat, narració de gènere que això és una firma de Blumhouse. Centrades en temes inquietants d’horrors institucionals i fòbies personals, els films aprofiten les pors més profundes de la gent. Aquests thrillers socials presenten una visió distintiva i una perspectiva única. Al igual que en els primers quatre films del programa, la llista continua amb un tema dominant convertint-lo en el primer programa de la història de films originals de Amazon Prime Video que estan connectats temàticament. Els films continuen mostren emocionants cineastes prometedors, al costat d’actors consagrats en nous rols excepcionals i impactants.

“Després de la exitosa estrena dels primers quatre films del programa, que va superar les nostres expectatives, estem emocionats de revelar el pròxim episodi que arribarà al 2021”, va dir Jennifer Salke, directora de Amazon Studios, en un comunicat. “L’emoció esgarrifosa del seu seient continua en aquesta pròxima col·lecció de títols que segurament entretindran, sorprendran i commocionaran als nostres clients globals”.

“Estem encantats, de veure com el públic de tot el món ha respòs als films de la llista de Welcome to the Blumhouse”, va dir Jeremy Gold, president de Blumhouse Television, en un comunicat. “No podríem estar més orgullosos del treball d’aquests talentosos cineastes, repartiment i equip en tots els films. I estem emocionats de presentar la pròxima onada de films i els increïbles cineastes a càrrec seu”.

The Manor’ està escrit i dirigit per Axelle Carolyn i està protagonitzat per Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett i Katie Amanda Keane. Després de patir un vessament cerebral, Judith Albright es muda a un històric asil d’ancians, on comença a sospitar que quelcom sobrenatural s’està aprofitant dels residents. Per escapar, tindrà que convèncer a tots els que l’envolten de que, després de tot, en realitat no pertany allà. La producció executiva corre a càrrec de Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sandy King i Richard J. Bosner.

Black as Night’ està dirigit per Maritte Lee Go i escrit per Sherman Payne. El repartiment està protagonitzat per Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Craig Tate, Keith David, Mason Beauchamp, Abbie Gayle i Frankie Smith. Una adolescent amb problemes d’autoestima troba confiança de la manera més improbable, passant el seu estiu lluitant contra els vampirs que s’aporfiten dels marginats de New Orleans amb l’ajuda del seu millor amic, el noi pel que sempre ha sospirat, i una peculiar noia rica. La producció executiva corre a càrrec de Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Maggie Malina i Guy Stodel.

Madres’ està dirigit per el director del llargmetratge novell Ryan Zaragoza i escrit per Marcella Ochoa i Mario Miscione. Protagonitzat per Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn González, Kerry Cahill i Elpidia Carrillo. Una parella mexicana-estatunidenca que espera el seu primer fill es muda a una comunitat agrícola migrant en la Claifornia de 1970. Quan l’esposa comença a experimentar símptomes estranys i visions esgarrifoses, intenta determinar si està relacionat amb una maledicció llegendària o quelcom més nefast. La producció executiva corre a càrrec de Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sanjay Sharma i Matthew Myers.

Bingo’ està dirigit per Gigi Saul Guerrero i escrit per Shane McKenzie i Gigi Saul Guerero, juntament amb Perry Blackshear. En el barri de Oak Springs viu un grup fort i obstinat d’amics ancians que es neguen a avorrir-se. La seva líder, Lupita, els manté units com a comunitat, com a família. Però poc sabien que la seva estimada sala de bingo està a punt de ser venuda a una força molt més poderosa que els mateixos diners. La producció executiva corre a càrrec de Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman i Raynor Shima.

Actualment a Prime Video, la llista inicial de films es va estrenar a principis d’aquest mes amb The Lie del aclamat escriptor/director Veena Sud, Black Box del prometedor escriptor/Director Emmanuel Osei-Kuffour Jr., Evil Eye dels prometedors joves directors Elan Dassani i Rajeev Dassani i Nocturne del cineasta Zu Quirke.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada