Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’.









Després d’experimentar endarreriments temporals en la producció degut a la pandèmia en curs, el director Destin Daniel Cretton i l’actor principal Simu Liu han utilitzat Instagram per anunciar oficialment que la filmació finalment ha acabat per a ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ de Marvel Studios. El molt esperat film del MCU estava programat per estrenar-se el Maig de 2021, però ara s’ha endarrerit al 09 de Juliol de 2021.

Liu també ha continuat celebrant la fi de la producció del film expressant lo emocionat que està de que tots puguin veure aquest innovador film de superherois.

“Això és el tancament (de producció) de ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’!” va dir Liu a través d’una publicació al Facebook (via The Wrap). “Dintre de nou mesos batrem rècords i farem història com el primer film de superherois en presentar a un repartiment Tot Asiàtic que dona puntades de peu i que ni tant sols és graciós. Bueno, això és mentida; en realitat, també és força divertit. Per a tots els que hem estat odiats pel color de la nostre pell, o ens han fet sentir menys per això, Mai Més. Aquest és el Nostre film i serà Impossible que Hollywood ens ignori després d’això”.

View this post on Instagram

WE. ARE. WRAPPED!

A post shared by Destin Yori Daniel Cretton (@destindaniel) on

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, tindrà com a protagonista principal al actor canadenc Simy Liu (Blood and Water, Taken), qui serà l’heroi titular de Marvel Studios en el primer film d’un superheroi asiàtic. Al repartiment principal també hi trobarem a l’actriu guanyadora d’un globus d’Or Awkwafina (The Farewell), al reconegut actor de Hong Kong Tony Leung, qui interpretarà al Mandarin. Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians, Guardians of the Galaxy Vol.2), ha estat recentment en conversacions per interpretar a un nou personatge del MCU en el film i el boxejador professional de pes pesat Florian Munteanu també hi ha els rumors de que s’havia unit al film com un dolent secundari.

Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2, Spider-Man Into the Spider-Verse 2), ha escrit el guió i Destin Daniel Cretton (Short Term 12), es qui dirigeix el projecte. L’objectiu de Marvel amb aquest film es presentar a un heroi que combina temes asiàtics i asiàtics americans, creats per cineastes asiàtics i asiàtics americans.

‘Shang-Chi’ va aparèixer per primer cop en l’especial de Marvel Edition #15 al desembre de 1973, va néixer de la mà de Steve Englehart i Jim Starlin.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 09 de Juliol de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada