Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’octubre del 2020

'Richard Pryor Biopic'.

Després d’anys d’intents d’explicar la història del llegendari comediant a la gran pantalla, MGM ha adquirit els drets per a una nova versió d’un film biogràfic de Richard Pryor amb Kenya Barris (Black-ish) adjunt per escriure, dirigir i produir el projecte, segons TheHollywood Reporter.

“La forma en la que Pryor va fer el que va fer, amb la veritat i la especificitat que d’alguna manera era conscient de si mateix i autocrític, i va dir amb un nivell inigualable de vulnerabilitat, aquest va ser el poder i l’impacte del seu treball”, va dir Barris en un comunicat. “Pryor tenia una veu que era clarament seva i, en molts sentits, la comèdia des de llavors ha derivat del que ell va crear. Per mi, aquest film sobre aquesta veu, el viatge que la va emmotllar i el que va fer falta per a que es fes realitat”.

El projecte sense títol serà produït per Barris a través de la seva companyia productora Khalabo Ink Society al costat de la viuda de Pryor, Jennifer Lee Pryor amb Tarnished Angel i Tory Metzger de Levantine Films, mentre que Adam Rosenberg serà productor executiu del film.

“Havent tingut un seient de primera fila durant gran part de la vida de Richard, estic emocionat de que el misteri del seu geni finalment serà explorat i Kenya Barris és la persona perfecte per fer-ho”, va dir Lee Pryor en un comunicat. “Richard i Kenya són germans creatius”.

Un film biogràfic centrat en Pryor ha estat en procés durant més d’una dècada, amb intents anteriors com ‘Richard Pryor: Is It Something I Said?’ essent produït per Chris Rock i Adam Sandler, que va tenir a Marlon Wayans, Eddie Murphy i Mike Epps adjunts per a produir en diversos punts del desenvolupament, així com a Mike Condon i Lee Daniels com a director, tot i que després de estar diversos anys en desenvolupament, sembla a ser que aquest projecte ha mort definitivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada