Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 d’octubre del 2020

'Green Lantern Series'.


HBO Max ha ordenat oficialment una sèrie de 10 episodis de l’adaptació del personatge de DC Green Lantern, amb el productor executiu Greg Berlanti, que serà escrit per Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie) i el cocreador de Arrow, Marc Guggenheim, qui també és conegut per coescriure el film de ‘Green Lantern’ protagonitzat per Ryan Reynolds el 2011. Aquesta notícia arriba després de quasi un any des de que Berlanti va anunciar per primer cop el desenvolupament del projecte. (Des de Deadline)

Basada en el personatge creat per Alan Scott i Martin Nodell, la pròxima sèrie de Green Lantern representarà les aventures d’una multitud de “Llanternes”, inclosos Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz i Alan Scott -el primer Green LAnetrn de la Terra, qui, fidel als còmics, és un home gay- i molts més. La sèrie també inclourà a els preferits dels fans com Sinestro i Kilowog, i també presentarà a nous herois a les files dels Green Lantern Corps.

La sèrie també serà produïda per Grahame-Smith i Guggenheim amb Grahame-Smith també com a showrunner. En una informació anterior, la Cap de contingut de HBO Max, Sarah Aubrey, havia dit que s’espera que la nova sèrie de DC tingui lloc durant “el lapsus de diverses dècades”.

La primera adaptació live-action de Green Lantern va ser el film de Martin Campbell de 2011, el qual tenia com a protagonista a Ryan Reynolds. Tot i això, el film va tenir males critiques i tampoc va ser ben rebuda per els fans, i a més va ser un fracàs a la taquilla havent costat $200M i haver recaptat a nivell mundial tant sols $219.851.172.

Berlanti també és productor executiu de The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow de DC, Batwoman i Black Lightning per a The CW. Per al DC Universe, produeix Titans, Doom Patrol i Stargirl. A més, està desenvolupant els spin-off de Superman and Lois Lane, així com per a Green Arrow (que acaba en la 8ª Temporada) i Canaries. No està clar si la nova sèrie de Green Lantern afectarà al film de ‘Green Lantern Corps’, que fa força temps que s’està desenvolupant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada