Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’octubre del 2020

'Mercy Sparx'.











Segons Deadline, MGM ha adquirit amb èxit els drets de pantalla de la sèrie de còmics sobrenaturals de Devil’s Due Publishing titulada Mercy Sparx, que es centra en una dimoni que està caçant àngels rebels a la Terra. El estudi també està considerant aquest projecte com un potencial inici de franquícia que es descriu com una versió femenina de Constantine de Keanu Reeves.

Creat per l’escriptor Josh Blaylock, Mercy Sparx és un dimoni femení enviat del infern a la Terra en uns missió, que ha de completar mentre s’amaga entre els humans. En la Terra, Mercy té una crisi existencial i comença a veure la zona gris entre el be i el mal. I l’obliga a escollir un lloc dintre seu i compromet la seva missió.

L’argument oficial diu així: “Coneix a Mercy Sparx, una noia diabòlica que viu a la Terra tant en forma humana com diabòlica. Hem anomenat que treballa encoberta per a Heaven? Ella caça àngels que s’han tronat rebels cada cop que la criden per a treballar. Però, mentre tant, Mercy solament està bevent whisky i fumant un cigarret rere un altre fins que li assignen acabar amb l’àngel que ha caigut”.

El projecte serà escrit per Nick Shafir i és una coproducció entre The Picture Company i Assemble Media amb Jack Heller, Alex Heineman i Andrew Rona com a productors Serà produïda per Blaylock i Scott Veltri de Assemble. Elishia Holmes i Sandino Moya-Smith també han estat seleccionats per a supervisar el projecte en nom de MGM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada