Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’octubre del 2020

'The Addams Family 2'.

Després de programar inicialment el film per a la seva estrena el 22 d’Octubre de 2021, MGM ha revelat el primer art clau i una data d’estrena per al Halloween de 2021 de ‘The Addams Family 2’. A més d’avançar l’arribada de més material per demà, a continuació podeu veure’n l’anunci...

Per ‘The Addams Family’, Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) i Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels) dirigeixen un repartiment de veus encapçalat per el guanyador d’un Globus d’Or Oscar Isaac (Star Wars : The Last Jedi, Annihilation) com a Gomez Addams, amb la guanyadora del Oscar Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) com a Morticia Addams, Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) com a Wednesday Addams, Finn Wolfhard (It, Netflix's Stranger Things) com a Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) com a l’oncle Fester, Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) com l’àvia, Elsie Fisher (octavo grado) com a Margaux, i la guanyadora del premi de l’Acadèmia Allison Janney (Yo, Tonya) com l’arxienemic de la família Margaux Needler.

Vernon i Tiernan codirigeixen el guió de Matt Lieberman basat en la icònica sèrie de dibuixos animats de Charles Addams. El film serà produït per Vernon amb Gail Berman, a través companyia The Jackal Group, i Alex Schwartz. La producció executiva estarà a càrrec de Andrew Mittman, Kevin Miserocchi i Joe Earley. Tabitha Shick, directora executiva de MGM, Worldwide Motion Pictures, està supervisant el projecte en nom del estudi. L’animació CG i la producció d’efectes visuals digitals s’han endegat a Vancouver a Cinesite Studios, una de les companyies independents de entreteniment digital més respectades del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada