Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

'Power Rangers'.












Després d’estar inicialment programat, per a un desenvolupament d’un nou film de ‘Power Rangers’ per a gran pantalla a Paramount Pictures, Jonathan Entwistle (It’s the End of the F***ing World) ha estat escollit novament per a dissenyar noves interaccions de films i televisió de la franquícia propietat de Hasbro per a eOne, segons The Hollywood Reporter.

“Jonathan té una visió creativa increïble per aquesta  franquícia icònica i extremadament exitosa, i és sens dubte l’arquitecte adequat per unir-se a nosaltres mentre reimaginem els mons de la televisió i el cinema d’aquesta propietat”, van dir el president de cinema de eOne, Nick Meyer, i el president de televisió global, Michael Lombardo, en una declaració conjunta.

Paramount hauria escollit a Entwistle per a un reboot en la pantalla gran després del fracàs de taquilla del reboot de Lionsgate del 2017, però el estudi va perdre els drets de la sèrie després de que Hasbro adquirís la companyia de producció eOne a finals del 2019 i la companyia va fer un canvi per a produir una nova adaptació amb una versió més ramificada fora del pla.

“A través de la nostre llista, estem neguitosos per treballar amb els narradors més talentosos mentre ens enfrontem a les riques marques preferides pels fans de Hasbro i construïm universos de entreteniment al seu voltant”, va afirmar el duo.

“Aquesta és una oportunitat increïble per a oferir nous Power Rangers a les generacions noves i existents de fans que esperen i adoren”, va dir Entwistle en un comunicat. “Portarem l’esperit de lo analògic al futur, aprofitant l’acció i la narració que van fer d’aquesta marca un èxit”.

Inicialment basat en la franquícia japonesa de tokusatsu Super Sentai, Saban Entertainment va donar vida a la interacció estatunidenca amb la sèrie Mighty Morphin Power Rangers de Fox Kids l’any 1993, la qual el seu èxit va generar la franquícia que incloïa diverses sèries de televisió, un film l’any 1995, figures d’acció i altres joguets de Bandai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada