Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 d’octubre del 2020

'Grease: Rise of the Pink Ladies'.









Mentre hi ha en desenvolupament una preqüela del èxit musical de 1978 ‘Grease’, Paramount ha adquirit la sèrie preqüela en desenvolupament ‘Grease: Rydell High’ de HBO Max, amb plans d’emetre-la en la pròxima plataforma de streaming revitalitzada de ViacomCBS, Paramount +, segons The Hollywood Reporter.

La sèrie, escrita i produïda per Annabel Oakes (Awkward), va ser ordenada originalment per HBO Max de WarnerMedia fa un any, qui va optar per no seguir endavant amb la sèrie arrel dels canvis de gestió de la plataforma de streaming amb el Cap de HBO Casey Bloys prenent el control substituint al ex director de WM Entertainment i director de consum Bob Greenblatt i al director de contingut Kevin Reily.

Ambientada en la dècada de 1950, l’antic títol Grease: Rydell High, ara titulada Rise of the Pink Ladies, tindrà lloc durant el temps en que les Pink Ladies i els T-Birds encara governen l’escola i es centrarà en Sandy, Rizzo, Jan, Marty i Frenchy i com es van unir tots. La sèrie musical explorarà les pressions dels companys de l’escola secundaria, els horrors de la pubertat i la muntanya russa de la vida en el centre dels Estats units amb uns sensibilitat moderna que li donarà vida als amants de la música d’avui.

‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ serà produïda executivament per Picturestart i Temple Hill de Erik Feig. Aquest projecte serà el segon spin-off de televisió de Grease, el qual va tenir la seva primera producció el 2016 ‘Grease: Live’ de Fox, que va obtenir cinc premis Emmy. L’abril passat, també es va informar que Paramount Players està desenvolupant un film preqüela de Grease titulat ‘Summer Loving’ que es centrarà en l’aventura d’estiu de Danny Zuko i Sandy Olsson, que segons informen encara està en desenvolupament en l’estudi amb Brett Haley com a director.

També, marca l’últim projecte en la plataforma de streaming que recentment ha canviat de nom, que es basarà en un dels títols de films clàssics del estudi, amb una adaptació a sèrie de ‘The Godfather’ actualment en desenvolupament, així com una sèrie seqüela del exitós drama ‘The Game’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada