Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

'Respect & Tomb Raider Sequel'.









Amb la pandèmia mundial que encara manté alguns cinemes tancats i impedeix que les produccions comencin, MGM ha optat per endarrerir la data d’estrena del film biogràfic de Aretha Franklin ‘Respect’ que passarà del 15 de Gener de 2021 al 13 d’Agost de 2021, i la seqüela de ‘Tomb Raider’ protagonitzat per Alicia Vikander per ara es queda sense data concreta, segons The Wrap.

‘Respect’, segueix l’ascens de la carrera de Aretha Franklin des d’una nena que cantava a la coral de l’església del seu pare al seu estrellat internacional. El film remarca la veritable història de la icona de la música en el viatge en busca de la seva veu. Marcant el primer llargmetratge autoritzat basat en la vida de Franklin, el film dirigit pel nominat al Tony, Liesl Tommy (‘Broadway’s Eclipsed’) i escrita pel nominat al Emmy, Tracey Scott Wilson (‘The Americans’, ‘Fosse/Verdon’).

Hudson, qui va ser escollida per la pròpia Franklin per interpretar-la en el film, se li uneix Forest Whitaker com el Reveren C.L. Franklin, Marlon Wayans com a Ted White, Audra McDonald com a Barbara Siggers Franklin, Mary j. Blige com a Dinah Washington, Marc Maron com a Jerry Wexler, Tituss Burgess com a James Cleveland, Saycon Sengbloh com a Erma Franklin, Hailey Kilgore com a Carolyn Franklin, Tate Donovan com a John Hammond i Skye Dakota Turner.

Els productors són: Scott Bernstein (‘Straight Outta Compton’) i la productora múltiple nominada als Grammy Harvey Mason Jr. (‘Dreamgirls’), qui ha produït música tant per Aretha Franklin com per Jennifer Hudson. El film va començar a rodar el 01 de Novembre i s’estrenarà en l’ambit domèstic el 14 d’Agost de 2020. La pel·lícula serà distribuïda internacionalment per universal Pictures International.

‘Respect’ comptarà en exclusiva amb les icòniques cançons: Respect; I Say A Little Prayer; Think; (You Make Me Feel Like A) Natural Woman; You’ve Got A Friend; Dr. Feelgood; Do Right Woman, Do Right Man; Spanish Harlem i Young, Gifted and Black. El film també comptarà amb Ain’t No Way; Precious Lord; There’s A Fountain Filled With Blood; Amazing Grace i Chain of Fools.

El Setembre de 2019 es va anunciar que Ben Wheatley (‘High-Rise’, ‘Free Fire’), que dirigirà la seqüela per ara sense subtítol. La producció del film de MGM i Warner Bros. es va planificar inicialment per aquest any, amb una data d’estrena fixada pel 19 de Març de 2021, però òbviament s’ha endarrerit degut a la pandèmia en curs. La seqüela està essent escrita per Amy Jump col·laboradora habitual de Wheatley. Els dos han treballat junts anteriorment a High-Rise, Free Fire, A Field in England, Sightseers, i Kill List together. Jump pendrà la tasca d’escriptura de Geneva Robertson-Dworet i Alastair Siddons, les quals van coescriure el primer film. Graham King tornarà a produir a través de la seva companyia GK Films.

‘Tomb Raider’ es va estrenar el Març del 2018, amb un pressupost de 94M$ i recaptant a USA un total de 58.250.803$ i uns altres 216.400.000$ a la resta del món i un global de 274.650.803$. Va recaptar pràcticament el mateix, que la primera protagonitzada per Angelina Jolie ‘Lara Croft: Tom Raider’, amb 274.703.340$ (pressupost 115M$) i força més que la segona ‘Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life’, amb 156.505.388$ (pressupost 95M$). Veurem si la segona entrega en la que protagonitza Vikander, te més èxit que la segona de Jolie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada