Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’octubre del 2020

'Jurassic World: Dominion'.

A mesura que la producció de la molt esperada tercera entrega de ‘Jurassic World’, es reinicia de nou degut a la pandèmia global, Universal Pictures ha anunciat que ha escollit endarrerir l’estrena de ‘JurassicWorld: Dominion’ de Colin Trevorrow, passant del 11 de Juny de 2021 fins al 10 de Juny de 2022, tot un any des de la data inicial. El estudi també ha publicat el que és el seu primer cartell teaser del film, que podeu veure a continuació... (des de Deadline)


  
Steven Spielberg i Colin Trevorrow tornaran a la producció executiva per a Universal Pictures i Amblin Entertaiment, a ‘Jurassic World 3’, amb Trevorrow un cop més dirigint el següent episodi en una de les franquícies més grans de la història del cinema. Els productors Frank Marshall i Pat Crowley, s’associen un cop més amb Spielberg i Trevorrow per a liderar als cineastes d’aquesta entrega.

Aquesta tercera entrega estarà protagonitzada pels membres del càsting principal de la primera i segona entrega, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniela Pineda, Justice Smith i les estrelles dels films originals de Jurassic Park, Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum.

Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), s’unirà al equip de Jurassic per primer cop, qui crearà el guió de ‘Jurassic World 3’ amb Trevorrow. Treballaran a partir de la història de Derek Connolly i Trevorrow, els quals van escriure junts ‘Jurassic World’ i ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’.

‘Jurassic World: Dominion’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 10 de Juny de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada