Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’octubre del 2020

'Monster Hunter'.

Sony Pictures ha publicat el primer tràiler complet i un cartell, de la pròxima adaptació de ‘Monster Hunter’ de Paul W.S. Anderson, que està programat per arribar als cinemes el pròxim 30 de Desembre de 2020. A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

           

          


La trama es centra en el líder d’un equip militar de la ONU anomenat Artemis, interpretat per Jovovich, qui és transportat a un altre regne poblat per monstres. Allà coneix a The Hunter (Jaa), i els dos s’uneixen per tancar un portal per evitar que els monstres ataquin la terra.

L’adaptació cinematogràfica està protagonitzada per Milla Jovovich (Resident Evil franchise) i Tony Jaa (Ong-Bak trilogy, Thai Dragon). En el repartiment també hi trobarem Ron Perlman (Hellboy, Drive), T.I. Harris (Ant-Man and the Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Megan Good (Code Black) i Josh Helman (X-Men: Days of Future Past).

‘Monster Hunter’ està escrit i dirigit per Paul W.S. Anderson. El film és una producció de Sony Pictures, Constantin Films i Impact Pictures amb Anderson, Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Martin Moszkowicz i Dennis Berardi com a productors.

La sèrie de videojocs Monster Hunter consisteix en un joc de rol, on els jugadors i els seus amics treballen junts per derrotar unes enormes besties, que viuen en un ecosistema que està viu. Des del primer títol de Monster Hunter, que va debutar ara fa 14 anys el 2004, la sèrie s’ha dedicat a crear una base de fans, i es va convertir en un gran èxit amb l’últim títol de la saga, ‘Monster Hunter: World’, arribant a vendre 10 milions d’unitats en tot el món, amb unes vendes acumulades a 20 d’Agost de 2018, de 49 milions d’unitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada