Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

'Creed III'.










El sempre talentós Michael B. Jordan cerca dur el seu joc a un nivell completament nou. Segons informen des de Deadline, l’estrella de ‘Black Panther’ (Killmonger) està meditant posar-se darrere de les càmeres en la tercera entrega de Creed. Encara no s’ha confirmat res, tot i que SlashFilm senyala que en una entrevista amb el productor Irwin Winkler (a través de Men’s Health) l’any passat també es va plantejar aquesta possibilitat.

“Li vaig prometre a Michael B. Jordan que tindria la oportunitat de dirigir Creed III”, va dir Winkler. “L’any passat, en una conversa amb el nostre Creedstar Michael B. Jodan, li vaig oferir l’oportunitat no sols de protagonitza, sinó també de dirigir Creed III”.

Un cop més, res està escrit en pedra, però creed III té que succeir i tenir a Jordan col·locant-se darrera de la càmera seria genial, tot i que sols sigui perquè reflectiria el moviment de Sylvester Stallone darrera de la càmera per a ‘Rocky II’, i potencialment confirmar que Jordan farà films de Creed fins ben entrats els 70 anys.

‘Creed II’ es va estrenar el 2018 amb excel·lents critiques (83% a RT) i una recaptació a la taquilla mundial de més de $214M, el que va ser un clar augment amb respecte a la recaptació de la primera entrega que va fer un total de més de $173,5M.

Des de llavors, Jordan ha aparegut a la sèrie de televisió ‘Gen: Lock’ i va protagonitzar el film ‘Just Mercy’. El seu pròxim film, ‘Without Remorse’, basat en una novel·la de Tom Clancy, s’ha endarrerit degut al COVID-19 i s’espera que s’estreni el pròxim 26 de Febrer de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada