Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 d’octubre del 2020

'King Richard'.

Segons Deadline, Tony Goldwyn ha substituït a Liev Schreiber en el pròxim film biogràfic de Venus i Serena Williams, ‘King Richard’, protagonitzat per Will Smith. Schreiber, qui es va veure obligat a abandonar per conflictes d’agenda provocats per la pandèmia, originalment anava a interpretar a Paul Cohen, l’entrenador de Tenis de renom que va treballar amb John McEnroe, Pete Sampras i les germanes Williams. Goldwyn ara hereta el paper i s’unirà a un repartiment que inclou a Aunjanue Ellis com la matriarca de la família Brandi Williams, Jon Berthal com a Rick Macci i Saniyya Sidney (Hidden Figures) i Demi Singleton, les quals interpretaran a la versió juvenil de Venus i Serena.

Richard Williams, qui no tenia experiència en Tenis, va superar grans dificultats, escepticisme i el seu propi passat problemàtic per a criar a dues de les millors jugadores del esport. Quan les seves filles tenien al voltant de quatre anys, Richard Williams va elaborar un pla de 78 pàgines per a les seves carreres professionals en el tenis. Ell va començar a donar-los lliçons de tenis i les nenes van aprendre el joc en les pistes públiques plenes d’esquerdes i plenes de males herbes a Compton, segons les informacions després de que el seu pare es baralles amb joves forçuts que no eren fans del esport i no volien deixar pas. Les germanes Williams es van convertir en dues de les millors jugadores de la història del tenis, amb Serena possiblement la millor de la història, amb 23 victories en tornejos de Grand Slam, Venus Williams ha guanyat set títols de Grand Slam.




Les germanes van començar a imposar-se quan Serena va guanyar el US Open de 1999 i Venus va vèncer a Lindsay Davenport per guanyar el títol de Wimbeldon 2000. Després d’aquesta victòria, Richard va cridar “Directe a Compton!” (en referència a una cançó de N.W.A. basada en aquella àrea de Los Angeles) i va saltar sobre la cabina de transmissió de la NBC, sorprenent a Chris Evert i realitzant un ball triomfant.

Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) dirigeix el film. Tim White i Trevor Write (The Post, Wind River, Ingrid Goes West) produeixen King Richard a través de la seva companyia Star Thrower Entertainment. Smith també produeix a través de la seva companyia Overbrook Entertainment. Allan Mandelbaum i Caleeb Pinkett seran productors executius amb Mary Solomon i Rick Rickertsen com a coproductors.

Goldwyn ha aparegut recentment a la sèrie de televisió Lovecraft Country, així com en la mini sèrie Blue Sky Metropolis, tot i que potser sigui més famós pel seu paper a Scandal i papers secundaris en films com Ghost i The Last Samurai.

‘King Richard’ té fixada la data d’estrena per el pròxim 19 de Novembre de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada