Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 d’octubre del 2020

'Spider-Man 3'.










Després de les recents revelacions de càsting (els rumors dels últims dies asseguren que veuríem al Spider-Man de Tobey Maguire i el de Andrew Garfield, en la tercera entrega del Spider-man de Holland) i les recents especulacions dels fans, des de Murhy’s Multiverse diuen que la directora executiva de marketing de Sony Pictures Brasil, Camila Pacheco, ha confirmat que el rodatge de la molt esperada tercera entrega del Spider-Man de Tom Holland del MCU, ha començat a la ciutat de New York. Aquesta confirmació també està en línia amb la foto presa per un fan d’un cartell de “Prohibit Estacionar” a Queens que ensenyava el títol provisional del projecte per ara sense subtítol, “Serenity Now”.

Durant una aparició recent en la convenció virtual de ExpoCine, Pacheco també va revelar que l’estudi està compromès a mantenir la data d’estrena actual del Desembre de 2021 de la tercera entrega, al temps que especula de que podríem tenir el primer cop d’ull al nou film protagonitzat per Holland el pròxim mes de Desembre.

Tom Holland tornarà per interpretar de nou a Peter Parker/Spider-Man al costat de Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange, i veurem el retorn de Jamie Foxx interpretant a Electro. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol numero de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors.

Si bé la majoria del repartiment de les dues anteriors entregues tornarà per aquesta tercera entrega, el fet de que Foxx s’uneixi al càsting desdibuixa encara més les línies entre les tres franquícies de Sony, i l’anterior entrega ‘Spider-Man: Far From Home’ ja va portar de nou a J.J Jameson de J.K. Simons, de la trilogia de Spider-Man de Sam Raimi i el Sony Universe of Marvel Characters del estudi, encapçalat per Venom, s’espera que també formi part del MCU.

Originalment el film estava programat per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021, el film es va endarrerir per primer cop al 05 de Novembre de 2021 i ara s’estrenarà el 17 de Desembre de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada