Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’octubre del 2020

'Soul'.


Amb aquest any de merda que ens ha tocat viure i a la cultura del setè art principalment (el Teatre també ha quedat molt tocat), ja es veia a venir que una cosa o altre havia de succeir, molts films que s’havien d’estrenar a principis o mitjans del 2020 dels grans estudis, mica en mica els han anat endarrerint al 2021 i inclús fins i tot films que s’havien d’estrenar ara a finals d’aquest any també han estat posposats fins l’any vinent; després de que Warner Bros. estrenes amb més o menys sort ‘Tenet’ de Christopher Nolan, totes les grans superproduccions en veure la poca recaptació que ha tingut el film de Nolan, han decidit posposar-les per no córrer el mateix risc. Disney va decidir provar sort amb ‘Mulan’ estrenant-la a la seva plataforma el passat mes de Setembre amb un pagament extra de $29,99 i que aquí va tenir un cost de 21,99€. Molta gent es queixava de a part del abonament s’hagués de pagar un sobre cost per veure el film, doncs tota aquesta gent que es queixava no feia les seves càbales ni pensava gaire. En primer lloc anar-la a veure els cinemes si d’entrada ja éreu dues persones s’hi havia de sumar les dues entrades més les consumicions de begudes i crispetes, molts cinemes ja sols l’entrada et costa de 7€ a 9€ i això suma-li la beguda i les crispetes que en són uns altres 8€ (depenent de la mida), total: 8,90€x2= 17,8€ + menú crispetes i beguda petita: 9,20€x2= 18,4€, total entrades més menú per a dues persones fan un total de 36,2€ (referencia CINESA, sense descomptes de targeta de fidelització). Per tant tenim que sols dues persones anant al cinema a veure la pel·lícula ja surt 14,21€ més car. Deixant a banda que en comptes dues persones hi anés una de sola o per el contrari si fos una família de tres ja surt molt més car que no pas veure-ho a casa pagant un plus a part de la subscripció. L’altre cosa que no veu la gent és que la creació d’un film costa molts diners, els actors han fet la seva feina, el director, els productors, maquillatge i perruqueria, tècnics de so, il·luminació, efectes visuals, i un llarg etc de gent que hi ha al darrera per a fer que tot un engranatge funcioni per a que tu espectador sols vagis a les sales dels cinemes a gaudir-ho, doncs com és lògic i sabent la feinada que hi ha al darrera, em sembla de molt malt gust que tu et queixis per a que pagant una quota d’una plataforma, un film que s’havia d’estrenar als cinemes i l’hagin hagut d’estrenar en una plataforma ara et facin pagar un preu addicional. Bé, després d’exposar la meva opinió sobre que Disney estrenés Mulan a Disney+ amb un preu addicional, anem a parlar sobre el film que dur per títol la notícia.

The Walt Disney Company va anunciar ahir que ‘Soul’, el nou film original de Pixar Animation Studios, farà el seu debut exclusivament a Disney+ el pròxim 25 de Desembre de 2020. En els mercats internacionals on Disney+ encara no està disponible o ho estarà aviat, Soul s’estrenarà als cinemes amb dates encara per concretar.

“Estem encantats de compartir l’espectacular i commovedor ‘Soul’ de Pixar amb el públic directament a Disney+ el mes de Desembre”, va dir Bob Chapek, director executiu de The Walt Disney Company. “UN nou film original de Pixar és sempre una ocasió especial, i aquesta història veritablement commovedora i humorística sobre la connexió humana i trobar el seu lloc en el món, serà un plaer per a que les famílies gaudeixin junts en la temporada nadalenca”.

El lema oficial de ‘Soul’ diu: “Algun cop t’has preguntat d’on venen la teva passió, els teus somnis i els teus interessos? Que és el que et fa...a tu?” El film el durà a un viatge des dels carrers de la ciutat de Nova York als regnes còsmics per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida.

Soul imagina que cada persona a la terra ve pre-instal·lada amb una ànima formada i perfeccionada en un regne còsmic. Joe Gardner és un mestre de banda de secundaria que te la oportunitat de tocar en el millor club de Jazz de la ciutat. Però un petit pas en fals el du als carrers de la ciutat de Nova York a The Great Before, un lloc fantàstic on les noves ànimes obtenen les seves personalitats, peculiaritats e interessos abans d’anar a la terra. Decidit a tornar a la seva vida, Joe s’uneix a una ànima precoç, 22, que mai a entès lo atractiu de la experiència humana. Mentre Joe intenta desesperadament mostra-li a 22 que és el millor de viure, pot descobrir les respostes a algunes de les preguntes més importants de la vida.

El film està protagonitzat per el guanyador del oscar Jamie Foxx (Ray, Just Mercy) i la guanyadora d’un Globus d’Or Tina Fey (30 Rock), Daveed Diggs, Ahmir Questlove, Angela Bassett i Phylicia Rashad. El músic de renom mundial Jon Batiste escriurà música de Jazz original per al film, i el guanyadors del Oscar Trent Reznor i Atticus Ross de Nine Inch Nails, composaran la banda sonora original que es mourà entre el món real i Soul.

‘Soul’ s’estrenarà competint amb el film sense títol de Universal, una comèdia dirigida per Judd Apatow i escrita per Pete Davidson i el propi Apatow, i amb el drama musical ‘In The Heights’ de Warner Bros.

‘Soul’ s’estrenarà ara el pròxim 25 de Desembre de 2020 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada