Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’octubre del 2020

'Grand Army'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de ‘Grand Army’ de la pròxima sèrie dramàtica sobre adolescents basada en l’obra Slut de 2013 escrita per Katie Cappiello. La sèrie de 10 episodis s’estrenarà en el servei de streaming el pròxim 16 d’Octubre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


‘Grand Army’ es va descriure per primer cop com un viatge juntament amb la generació que dona forma al nostre futur. Ambientada a Brooklyn, la sèrie es centra en cinc estudiants de l’escola secundaria publica titular mentre lluiten amb la política sexual, racial i econòmica i alhora luiten per a tenir èxit, esforçar-se, sortir a l’aventura, ser lliures i convertir-se en algú.

La sèrie està protagonitzada per Odessa A’zion com a Joey Del Marco, Maliq Johnson com a Jayson Jackson, Amalia Yoo com a Leila Kwan Zimmer, Amir Bageria com a Siddharth Pakam i Odley Jean com a Dominique Pierre.

‘Grand Army’ està creada i produïda executivament per Katie Cappiello. També compte amb la producció executiva de Joshue Donen, Beau Willimon, Jordan Tappis i Nicolette Donen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada