Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’octubre del 2020

'The Billion Dollar Spy'.

Després de submergir-se en el món dels espies amb ‘Casino Royale’ i ‘The Man From U.N.C.L.E’, Mads Mikkelsen i Armie Hammer tornen al món del engany encobert, ja que han signat per a protagonitzar el thriller de la Guerra Freda ‘The Billion Dollar Spy’, segons The Hollywood Reporter.

Basat en una història real, el film es centra en Brad Reid (Hammer), un nova cara en la estació de la CIA a Moscou quan es abordat pel enginyer soviètic Adolf Tolkachev (Mikkelsen) i escull ignorar el consell dels seus caps de que és un “penjat” de la KGB i desenvolupa un vincle i una amistat únics amb el rus, qui aparentment tant sols espera ajudar a la seva família a escapar de la corrupció de la Unió Soviètica.

El film serà dirigit per Amma Asante (A United Kingdom, The Handmaid’s Tale), amb un guió de Benjamin August (Class Rank, Remember) a partir d’una investigació molt detallada del periodista guanyador del Premi Pulitzer David E. Hoffman, qui es va basar en documents i entrevistes prèviament classificats de la CIA per a recopilar la història. El film estarà desenvolupat i produït per Walden Media al costat del guanyador d’un Oscar i el Globus d’Or Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) i Greg Lessans a través de Weed Road Pictures, mentre que el president i director executiu de Walden Media, Frank Smith, i la vicepresidenta executiva de desenvolupament i producció, Naia Cucukov, serà productora executiva.

“Estem increïblement emocionats de assumir aquest thriller de la Guerra Freda, una desviació del canyó habitual de Walden, per donar vida aquest món misteriós”, va dir Smith en un comunicat. “Ens sentim honrats de treballar amb els talents de Mads Mikkelsen i Armie Hammer amb Amma Asante dirigint, en una història que mostra com una persona pot canviar el món”.

HanWay Films també s’ha unit al projecte per dur a terme les vendes i la distribució internacional i presentarà el projecte en el pròxim American Film Market virtual, mentre que CAA Media Finance i Endeavor Content supervisaran la venda als Estats Units.

“August ha minat brillantment el relat detallat de Hoffman sobre l’espia dels mil milions de dòlars i va entregar un guió que emocionarà a tots els fans del art espia analògic”, va dir la directora gerent de HanWay Films, Gabrielle Stewart, en un comunicat. “Al mateix temps, omplirem la vida personal contrastant dels nostres dos espies: els desafiaments personals i l’impacte que tenen les seves activitats que canvien el món en els seus matrimonis, les seves famílies i les seves pròpies ments. El segell de Asante està aquí i, juntament amb els seus talentosos actors, té la oportunitat de brindar-nos una perspectiva completament nova i de diverses capes sobre el thriller de la Guerra Freda”.

Una data d’inici de producció a principis de 2021 per a The Billion Dollar Spy, s’està considerant a Europa del Est.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada