Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’octubre del 2020

'Universe's Most Wanted'.

L’estrella del MCU Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Dune, Army of the Dead) protagonitzarà la fantasia de ciència-ficció de gran pressupost ‘Universe’s Most Wanted’, dirigit per Brad Peyton (Rampage) i programat per començar producció la pròxima primavera, segons Deadline.

El film es centrarà en una petita ciutat que s’endú una gran sorpresa quan una nau espacial que transporta als criminals més buscats i perillosos del univers s’estavella en el pati de darrera de casa seva. Aviat, el fill del sheriff es converteix en un heroi quan es troba ajudant a un pacificador intergalàctic (Bautista) a evitar que l’heterogeni grup de presoners alienígenes s’escapi i s’apoderi del món.

“Jeff i jo estem increïblement emocionats de associar-nos amb Dave, Jonathan i AGC en aquest projecte. Scott i Jimmy són excel·lents escriptors i han concebut el pilar de ciència-ficció perfecte que encaixa perfectament amb la marca ASAP i la meva sensibilitat com a director. No podríem estar més emocionats de continuar amb ‘Universe’s Most Wanted. Aquesta és la mena d’aventura divertida, misteriosa i irreverent que tots necessitem en aquest moment”, va dir Peyton.

‘Universe’s Most Wanted’ estarà escrit per F. Scott Frazier (xXx: Return of Xander Cage) i Jimmy Loweree (Absence).

Peyton també produirà a través de ASAP Entertainment, al costat de Jeff Fierson de ASAP Entertainment. Bautista produirà a través de la seva companyia productora Dream Bros Entertainment al costat de Jonathan Meisner de Dream Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada