Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 18 d’octubre del 2020

'The Matrix 4'.










Recordes tots aquests anys endarrere quan va sortir aquest petit film anomenat The Matrix i bàsicament va redissenyar el film d’acció? Doncs bé, el Desembre de 2021 sembla a ser que Neo i companyia estaran a l’altura de les seves velles costums amb ‘The Matrix 4’, un film que està destinat a canviar de nou el panorama del cinema un cop més. Almenys, això és el que l’estrella Jessica Henwick li va dir a ComicBook.com en una entrevista recent.

“Definitivament hi ha moments en el set en els que Yahya [Abdul-Mateen II] i jo ens mirem i simplement diem, ‘Matrix 4’. Aquests moments em pessiguen”, va dir Henwick. “Si. Lana [Wachowski] està fent coses realment interesants a nivell tècnic de la mateixa manera que saps, ella va crear un estil aleshores. Crec que tornarà a canviar la industria amb aquest film. Hi ha alguns equips de càmera que mai havia vist abans i que estem fent servir. Això és provablement tot el que puc dir al respecte”.

Els detalls del film no han estat revelats, tot i el final del film ‘The Matrix Revolutions’ al any 2003, tampoc deixen les coses gaire clares per on aniran.

La quarta entrega comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. ‘The Matrix Revolutions’ va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.

‘The Matrix 4’ te prevista l’estrena el pròxim 21 de Maig de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada