Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

'Bullet Train'.

El conjunt del thriller d’acció de David Leitch ‘Bullet Train’, protagonitzat per Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood), segueix ampliant el seu repartiment amb la incorporació del nominat al Emmy Brian Tyree Henry (Atlanta, Spider-Man: Into the Spider-Verse), segons Deadline.

‘Bullet Train’ marcarà la vuitena col·laboració entre Leitch i Pitt, els quals van treballar junts per primer cop l’any 1999 a ‘Fight Club’, en el que Leitch va treballar com a doble de risc no acreditat per a Pitt, seguit de ‘The Mexican’, ‘Ocean’s Eleven’ i ‘Spy Game’ de 2001, els dos últims en els que va ser el doble de Pitt i va ajudar a coordinar les acrobàcies d’arts marcials en el film dirigit per Tony Scott. Leitch tornaria a ser el doble de Pitt a ‘Troy’ de 2004 i a Mr. & Mrs. Smith’ de 2005 i més tard es reuniria amb l’estrella a ‘Deadpool 2’ de 2018, en la que Pitt va fer un “cameo” com a Vanisher i Leitch el va dirigir.

A més de dirigir, Leitch supervisarà el guió escrit per Zak Olkewicz (Fear Street). Els detalls del argument de ‘Bullet Train’, actualment es mantenen en secret, però es basa en la novel·la japonesa Maria Beetle de Isaka Kotaro.

Leitch i Kelly McCormick produiran el projecte a través de la seva companyia 87North al costat de Antonie Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day, The Equalizer franchise) i Kat Samick (The Equalizer, Southpaw, Infinite). Brittany Morrissey és l’executiva que supervisarà el film per a Sony Pictures.

Leitch i McCormick han signat recentment un acord de primer cop d’ull amb Universal i han produït el film d’acció ‘Nobody’, protagonitzada per Bob Odenkirk (Better Call Saul’s), que s’espera que s’estreni el Febrer de 2021. El duo també està desenvolupant un film biogràfic de Jutta Kleinschmidt, la primera i única dona que ha guanyat la brutal carrera de resistència off-road coneguda com ‘The Rally Dakar’, així com els drets del seu llibre My Victory at Dakar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada